wandelvierdaagse

Achterhoekse Wandel4daagse 9 t/m 12 mei

04 April 2018

Wandelt u ook mee met de mooiste vierdaagse van de Achterhoek?

Van woensdag 9 tot en met zaterdag 12 mei 2018 wordt voor de 14de keer de Achterhoekse Wandelvierdaagse gehouden. Startpunt van het evenement is het centrum (Simonsplein) van Doetinchem, waar ook dit jaar weer duizenden deelnemers verzamelen om routes door de mooiste delen van de Achterhoek te lopen. U komt langs de bossen, pittoreske dorpjes en uitgestrekte boerenakkers. Dat is toch genieten? Kies uw eigen afstand en dag(en) Het mooie aan deze wandelvierdaagse is dat er iedere dag verschillende af-standen kunnen worden gelopen van ca. 12, 20, 30 en 40 kilometer. Zo kan iedereen meedoen, ervaren wande-laars, maar ook de hobbylopers. Leuk voor het hele gezin! En als u geen vier dagen wilt of kunt wandelen, kunt u er ook voor kiezen om als dagloper één of meerdere dagen mee te lopen. 

Online inschrijven voor de AW4D kan tot zondag 29 april. Als lid van Kruiswerk krijgt u maar liefst € 5,- korting op het inschrijfgeld en betaalt u € 25,- i.p.v. € 30,- voor vier dagen. Ga naar www.aw4d.nl en loop mee met korting!

Warming Up met onze personal leefstijlcoach!

Begin de dag goed met een warming-up! Of u nu meeloopt met de Wandel4daagse of gewoon weer aan uw werkdag begint. Onze personal leefstijlcoach Paul Zeeders staat iedere ochtend op het Simons-plein om u even flink wakker te schudden. Elke spier in uw lichaam wordt warm met bewegingen op de opzwepende muziek. En dat samen met een heleboel anderen. Als dat geen energie geeft! Zo krijgt u nog meer zin om te wandelen of lekker naar uw werk te gaan. Kijk op www.kruiswerk.nl/wandel4daagse voor de aanvangstijden van deze warming-ups.