HeaderSKC

Nieuw: personal training van onze leefstijlcoach!

31 January 2018

Misschien had u eind december een aantal goede voornemens, zoals meer bewegen. Hoe gaat het daarmee tot nu toe? Bent u al bewust wat meer gaan sporten? Of is hier - heel herkenbaar - nog niet zoveel van terecht gekomen? Geen zorgen, met Kruiswerk kom je snel weer in beweging! Volg personal training van onze leefstijlcoach Paul Zeeders.   

Met personal training kun je je met een lekker gevoel en doelbewust uitleven in de sportschool. Hierbij draait alles om persoonlijke aandacht en een trainingsschema op maat. De focus ligt op de kracht van het lichaam en je mogelijkheden. Deze training kan gecombineerd worden met verschillende sporten, want variatie is heel belangrijk! Zo wordt het niet saai en blijf je gemotiveerd. Daarnaast kun je ook met meerdere personen personal training volgen. Door met een ander af te spreken om te gaan sporten heb je een mooie stok achter de deur als je even geen zin hebt om te gaan. Doe ook mee! Personal training is voor alle leeftijden, voor beginners of meer ervaren sporters.

Leden van Kruiswerk krijgen de eerste 10 lessen 10% korting. Je betaalt dan geen € 50,-, maar € 45,- per sessie. Klik hier voor meer informatie.