Fietsvierdaagse 'De Achterhoek'

16 July 2017

Van dinsdag 1 tot en met vrijdag 4 augustus vindt de 24e editie van Fietsvierdaagse ‘De Achterhoek’ plaats in het Gelderse Laren. Leden krijgen € 2,50 korting op het inschrijfgeld én Kruiswerk verzorgt de gratis bandenplakservice. Dat belooft een zorgeloze fietstocht! 

Tijdens Fietsvierdaagse ‘De Achterhoek’ maakt u kennis met al het mooie van de Achterhoek. Zo fietst u langs kastelen, molens, bossen en prachtige landerijen. Stap onderweg rustig even af om alle bezienswaardigheden van dichtbij te bekijken. U kunt iedere dag uit diverse routes kiezen van ca. 30 (gezinsroute), 45 en 60 kilometer. Liever 1, 2 of 3 dagen mee fietsen? Dat kan ook.

Meetingpoint

Bent u alleenstaand, wilt u heel graag meedoen met de fietsvierdaagse maar fietst u liever niet alleen? Dan is er speciaal voor u het Fiets Meetingpoint! Op dinsdagochtend 1 augustus tussen 9:00 en 10:00 kunnen alleenstaande fietsers elkaar ontmoeten om samen de fietsvierdaagse te fietsen. Zo kunt u met gelijkgestemden deelnemen aan de vierdaagse en wellicht houdt u er nog leuke contacten aan over.

Ledenvoordeel

Fietsen is gezond en zorgt voor ontspanning. Als trotse hoofdsponsor bieden wij al onze leden daarom € 2,50 korting op het inschrijfgeld, ook na 31 juni, en verzorgen we deze week de gratis bandenplakservice. Tijdens de vierdaagse rijden er twee Kruiswerkteams van fietsenmakers rond, die u gratis weer op weg helpen bij een lekke band of andere kleinigheid.

Online inschrijven voor de fietsvierdaagse kan nog tot 31 juni, daarna alleen nog bij de inschrijfstand in Laren. Meer informatie op de website: www.fietsvierdaagse.net