Nieuw uitleenpunt Zevenaar

03 May 2017

Naar aanleiding van onze uitbreiding naar de Liemers is er met ingang van 3 april een nieuw uitleenpunt in Zevenaar geopend.  

Uitleenpunt Liemers

Ook bij Caleidoz Welzijn in Zevenaar kunt u als lid van Kruiswerk vanaf nu gratis eenvoudige loophulpmiddelen, zoals krukken, een looprek of rollator lenen én retourneren. Om gratis loophulpmiddelen te kunnen lenen, dient u uw Kruiswerk-ledenpas mee te nemen. Wilt u via Kruiswerk een gratis borstkolf huren of het kraampakket afhalen? Dan bent u van harte welkom in één van de Medipoint thuiszorgwinkels in Doetinchem, Vorden, Winterswijk en Zutphen.   

Locatie uitleenpunt Liemers:
Uitleenpunt Medipoint l Caleidoz Welzijn
Steenhuizen 6, Zevenaar

Openingstijden:
Maandag, woensdag en donderdag: 10:00 tot 12:00 uur
Dinsdag, vrijdag, zaterdag en zondag: gesloten