NieuwsberichtenScoren met Gezondheid

08 september 2020

Voetbalvereniging Doetinchem helpt u graag een handje met het 10 weken durende leefstijlprogramma ‘Scoren met Gezondheid’.
Lees meer
  • Nieuws

Vacature: Belevingsgids Doetinchem

27 augustus 2020

Wilt u van betekenis zijn voor de maatschappij en met name voor de ouderen onder ons? Houdt u ervan om mensen verder te helpen, ze te informeren over mogelijke oplossingen en rond te leiden? En doet u dat ook nog eens graag op vrijwillige basis? Dan zijn wij voor de bezoeken aan onze Belevingswoning op zoek naar u!
Lees meer
  • Nieuws

Vacature: Coördinator Belevingswoning Doetinchem

27 augustus 2020

Wilt u van betekenis zijn voor de maatschappij en met name voor de ouderen onder ons? Bent u een ‘kei’ in aansturen, houdt u van plannen en organiseren en geniet u van samenwerken? En doet u dat ook nog eens graag op vrijwillige basis? Dan zijn wij voor de organisatie van bezoeken aan de Belevingswoning op zoek naar u!
Lees meer
  • Nieuws

Veilig advies op afspraak

17 augustus 2020

Medipoint organiseert deze zomer diverse een-op-een adviesgesprek over mobiliteitsproducten. Ontdek met welk model u comfortabel mobiel blijft. Deze dag zijn er namelijk veel verschillende modellen met hoge kortingen beschikbaar …
Lees meer
  • Nieuws

Wat te doen bij hitte

10 augustus 2020

Nederland heeft op dit moment te maken met een hittegolf. Het is tropisch warm! Bent u ook benieuwd wat u kunt doen om op deze hete dagen toch nog een beetje verkoeling te vinden? We geven u graag een aantal tips.
Lees meer
  • Nieuws

Gezondheid en geluk in de Achterhoek

10 juli 2020

Kruiswerk Achterhoek en Liemers heeft donderdag 9 juli samen met zo’n vijftig Achterhoekse partners het Preventie Akkoord Achterhoek getekend. Het akkoord sluit aan op het nationale Preventie Akkoord dat roken, overgewicht en probleemdrinken wil terugdringen.
Lees meer
  • Nieuws

Mantelzorg: omgaan met dementie

10 juni 2020

700.000 van de mantelzorgers zorgt voor iemand met dementie. Kenmerkend voor dementie zijn gedragsveranderingen. Twee derde van alle mantelzorgers geeft aan behoefte te hebben aan ondersteuning bij het omgaan met deze gedragsveranderingen. Hoe gaat u om met dementie? Kruiswerk is er om u te ondersteunen en informeren.
Lees meer
  • Nieuws

5 tips voor het behouden van dat heerlijke zomergevoel

Aug 25, 2020, 10:23 AM by Ayla Everink
Probeer dat heerlijke vakantiegevoel vast te houden. Wij geven u graag een aantal tips. Zo zorgt u ervoor dat u ook na uw vakantie nog heerlijk kunt genieten.
Het einde van de zomer is bijna in het zicht. Dit betekent dat het 'echte leven' met school en werk weer gaat beginnen, of misschien al wel is begonnen. Heeft u ook zo genoten van deze vakantie? En bent u nog niet klaar voor de ‘dagelijkse sleur’? Probeer dat heerlijke vakantiegevoel vast te houden. Wij geven u graag een aantal tips. Zo zorgt u ervoor dat u ook na uw vakantie nog heerlijk kunt genieten.

Tip 1: Maak een fotoboek

In de zomer heeft u waarschijnlijk een heleboel foto’s gemaakt. Of het nu van een dagje uit is, een weekendje weg of foto’s van heerlijke dagjes uit. Herbeleef die heerlijke dagen door de mooiste foto’s uit te zoeken en er een mooi fotoboek van te maken.

Tip 2: Organiseer een picknick

Ga heerlijk picknicken met het hele gezin. Maak samen allerlei lekkere hapjes en zoek een mooi plekje. Ga heerlijk picknicken in eigen tuin of zoek een mooi plekje op in de natuur.  Vergeet ook niet een heerlijk boek of spelletje mee te nemen. Zo kunt u langer genieten van de picknick.

Tip 3: Ga heerlijk een weekendje weg

Niet iedereen is afgelopen zomer op vakantie geweest. Velen bleven ook thuis. Met dat vele thuiszitten merkt u misschien aan uzelf dat u ook wel weer toe bent aan een andere omgeving. Het hoeft niet moeilijk, duur of ingewikkeld te zijn. Ga bijvoorbeeld heerlijk naar een camping bij u in de buurt, of zet een tent in de achtertuin. Of maak gebruik van de voordeelbon van De Veldster in het Zomermagazine en huur een groepsaccommodatie met 10% korting in november 2020 t/m maart 2021 (feestdagen uitgezonderd).

Tip 4: Ga erop uit

In de zomer ben je vaak meer buiten dan in de andere seizoenen. Heerlijk buiten eten met vrienden en familie, genieten van het lekkere weer tijdens een wandeling of fietsroute of genieten van een drankje op een terras. Houdt dit ook vast in het najaar en kom niet terecht in de valkuil van bankhangen en binnen zitten. Mensen met een actief buiten- en sociaal leven zijn simpelweg gelukkiger!

Tip 5: Ontspan

In de zomer hebben we vaak meer tijd om niets te doen en tijd voor onszelf te nemen. Houd dit ontspannen gevoel ook na de zomer vast. Zorg ervoor dat u een aantal momenten per week vrij hebt en ga iets voor uzelf doen. Geniet van een heerlijk boek of tijdschrift. Maak hierbij gebruik van de voordeelbon van Naober in het Zomermagazine en ontvang korting op een jaar- of halfjaarabonnement van Naober.