NieuwsberichtenScoren met Gezondheid

08 september 2020

Voetbalvereniging Doetinchem helpt u graag een handje met het 10 weken durende leefstijlprogramma ‘Scoren met Gezondheid’.
Lees meer
 • Nieuws

Vacature: Belevingsgids Doetinchem

27 augustus 2020

Wilt u van betekenis zijn voor de maatschappij en met name voor de ouderen onder ons? Houdt u ervan om mensen verder te helpen, ze te informeren over mogelijke oplossingen en rond te leiden? En doet u dat ook nog eens graag op vrijwillige basis? Dan zijn wij voor de bezoeken aan onze Belevingswoning op zoek naar u!
Lees meer
 • Nieuws

Vacature: Coördinator Belevingswoning Doetinchem

27 augustus 2020

Wilt u van betekenis zijn voor de maatschappij en met name voor de ouderen onder ons? Bent u een ‘kei’ in aansturen, houdt u van plannen en organiseren en geniet u van samenwerken? En doet u dat ook nog eens graag op vrijwillige basis? Dan zijn wij voor de organisatie van bezoeken aan de Belevingswoning op zoek naar u!
Lees meer
 • Nieuws

Veilig advies op afspraak

17 augustus 2020

Medipoint organiseert deze zomer diverse een-op-een adviesgesprek over mobiliteitsproducten. Ontdek met welk model u comfortabel mobiel blijft. Deze dag zijn er namelijk veel verschillende modellen met hoge kortingen beschikbaar …
Lees meer
 • Nieuws

Wat te doen bij hitte

10 augustus 2020

Nederland heeft op dit moment te maken met een hittegolf. Het is tropisch warm! Bent u ook benieuwd wat u kunt doen om op deze hete dagen toch nog een beetje verkoeling te vinden? We geven u graag een aantal tips.
Lees meer
 • Nieuws

Gezondheid en geluk in de Achterhoek

10 juli 2020

Kruiswerk Achterhoek en Liemers heeft donderdag 9 juli samen met zo’n vijftig Achterhoekse partners het Preventie Akkoord Achterhoek getekend. Het akkoord sluit aan op het nationale Preventie Akkoord dat roken, overgewicht en probleemdrinken wil terugdringen.
Lees meer
 • Nieuws

Mantelzorg: omgaan met dementie

10 juni 2020

700.000 van de mantelzorgers zorgt voor iemand met dementie. Kenmerkend voor dementie zijn gedragsveranderingen. Twee derde van alle mantelzorgers geeft aan behoefte te hebben aan ondersteuning bij het omgaan met deze gedragsveranderingen. Hoe gaat u om met dementie? Kruiswerk is er om u te ondersteunen en informeren.
Lees meer
 • Nieuws

Fit worden in 2020? Zoek een sportmaatje!

Dec 11, 2019, 12:39 PM by Nena Keessen
Heeft u het voornemen fit te worden en te blijven? Zoek een sportmaatje! Samen sporten motiveert en is een stuk gezelliger. Wij geven vijf redenen waarom het een goed idee is samen te sporten!

Heeft u het voornemen fit te worden en te blijven? Zoek een sportmaatje! Samen sporten motiveert en is een stuk gezelliger. Wij geven vijf redenen waarom het een goed idee is samen te sporten!

 1. Motivatie - Een gemotiveerd sportmaatje zorgt er soms voor dat je net dat stapje extra zet.
 2. Stok achter de deur - U wilt u sportmaatjes toch niet teleurstellen? Als u met andere afspreekt, is het veel waarschijnlijker dat u zelf ook gaat.
 3. Veiligheid - Vooral in de wintermaanden is het veiliger om samen te sporten, helemaal als u buiten sport.
 4. Minder onzeker - Uw sportmaatje heeft waarschijnlijk dezelfde onzekerheden als u. Een buikje of overmatig zweten: iedereen heeft zijn of haar onzekerheden.
 5. Gezelligheid - Waar het bij het sporten natuurlijk om gaat is plezier! Je hebt een gezellige tijd samen en deelt de resultaten en vooruitgang. Dit geeft natuurlijk een motivatieboost! Samen sporten is gewoon veel gezelliger.

SKC trainingen

Kruiswerk vindt het belangrijk om u te helpen fit te worden en te blijven. Daarom bieden wij meerdere mogelijkheden om voordelig samen te sporten. Paul Zeeders (Polly’s Gym) is leefstijlcoach voor Kruiswerk en geeft personal training en SKC-trainingen. Ook hij ziet voordelen van samen sporten: “Als je langer met een groep sport dan krijg je een bepaalde band; je wordt een team.”

Polly's Gym: Speels maar intensief

Paul geeft trainingen op een speelse manier, maar er wordt wel intensief gesport. “Er wordt in het dagelijks leven al zoveel van je verwacht. Bij mijn trainingen staat plezier voorop. Daarom gebruik ik spelvormen in combinatie met kracht- en conditietraining.” Er zijn verschillende groepen waar je je aan kan sluiten, ongeacht je leeftijd. Ook kan je met minimaal vier personen een open groep starten. Kruiswerk Leden krijgen 10% korting op een abonnement en op de eerste 10 personal trainingen bij Polly’s Gym. Klik hier voor meer informatie.

AeroFitt: Sporten in ongedwongen sfeer

Bij Feelgoodclub AeroFitt sport je in een ongedwongen sfeer, waarbij iedereen zich fijn voelt. Met professionele begeleiding, persoonlijke aandacht en een compleet aanbod van fitness en wellness faciliteiten kan AeroFitt jou helpen om je persoonlijke doelen te bereiken. Wekelijks worden er meer dan 150 groepslessen gegeven bij AeroFitt. Maak als lid van Kruiswerk gratis en vrijblijvend 4 weken kennis met AeroFitt fitness of personal training. Klik hier voor meer informatie.