NieuwsberichtenScoren met Gezondheid

08 september 2020

Voetbalvereniging Doetinchem helpt u graag een handje met het 10 weken durende leefstijlprogramma ‘Scoren met Gezondheid’.
Lees meer
  • Nieuws

Vacature: Belevingsgids Doetinchem

27 augustus 2020

Wilt u van betekenis zijn voor de maatschappij en met name voor de ouderen onder ons? Houdt u ervan om mensen verder te helpen, ze te informeren over mogelijke oplossingen en rond te leiden? En doet u dat ook nog eens graag op vrijwillige basis? Dan zijn wij voor de bezoeken aan onze Belevingswoning op zoek naar u!
Lees meer
  • Nieuws

Vacature: Coördinator Belevingswoning Doetinchem

27 augustus 2020

Wilt u van betekenis zijn voor de maatschappij en met name voor de ouderen onder ons? Bent u een ‘kei’ in aansturen, houdt u van plannen en organiseren en geniet u van samenwerken? En doet u dat ook nog eens graag op vrijwillige basis? Dan zijn wij voor de organisatie van bezoeken aan de Belevingswoning op zoek naar u!
Lees meer
  • Nieuws

Veilig advies op afspraak

17 augustus 2020

Medipoint organiseert deze zomer diverse een-op-een adviesgesprek over mobiliteitsproducten. Ontdek met welk model u comfortabel mobiel blijft. Deze dag zijn er namelijk veel verschillende modellen met hoge kortingen beschikbaar …
Lees meer
  • Nieuws

Wat te doen bij hitte

10 augustus 2020

Nederland heeft op dit moment te maken met een hittegolf. Het is tropisch warm! Bent u ook benieuwd wat u kunt doen om op deze hete dagen toch nog een beetje verkoeling te vinden? We geven u graag een aantal tips.
Lees meer
  • Nieuws

Gezondheid en geluk in de Achterhoek

10 juli 2020

Kruiswerk Achterhoek en Liemers heeft donderdag 9 juli samen met zo’n vijftig Achterhoekse partners het Preventie Akkoord Achterhoek getekend. Het akkoord sluit aan op het nationale Preventie Akkoord dat roken, overgewicht en probleemdrinken wil terugdringen.
Lees meer
  • Nieuws

Mantelzorg: omgaan met dementie

10 juni 2020

700.000 van de mantelzorgers zorgt voor iemand met dementie. Kenmerkend voor dementie zijn gedragsveranderingen. Twee derde van alle mantelzorgers geeft aan behoefte te hebben aan ondersteuning bij het omgaan met deze gedragsveranderingen. Hoe gaat u om met dementie? Kruiswerk is er om u te ondersteunen en informeren.
Lees meer
  • Nieuws

Bekijk alle media (aftermovie, foto's en KnolPower-vlog) van de Kidsgames 2019 in Braamt

Aug 30, 2019, 16:58 PM by User Not Found
1.265 bezoekers genoten zondag 30 juni van de Kidsgames 2019 in Braamt! Topkok Pierre Wind, vloggerbroers Milan Knol en Enzo Knol ​waren aanwezig tijdens het leukste outdoor-kinderevenement van de Achterhoek en Liemers. Bekijk de aftermovie, foto's en KnolPower-vlog.

Kidsgames 2019

1.265 bezoekers genoten zondag 30 juni van de Kidsgames 2019 in Braamt! Ook dit jaar was het weer een succesvol familie-/kinderevenement met diverse BN’ers, activiteiten en workshops. Zo waren topkok Pierre Wind, vloggerbroers Milan Knol en Enzo Knol aanwezig tijdens het leukste outdoor-kinderevenement van de Achterhoek en Liemers.


Bekijk hier de vlog van BN'er Enzo Knol:


Bekijk hier alle foto's van de Kidsgames 2019 in Braamt: https://bit.ly/2MLtKBy.


Terugblik

Al vóór 10 uur stond er een flinke rij enthousiaste gezinnen voor de ingang.
Eenmaal binnen verspreidden de kids zich met plattegrond in de hand al snel over het hele terrein. Van mountainbiken, kanovaren, gamen en broodjes bakken bij het vuur tot workshops van Pierre Wind en Milan Knol, er was voor elk wat wils. ‘’Als kers op de taart kwam ook vlogger Enzo Knol mee naar de Kidsgames. Op dat moment stond Markant Outdoorcentrum even op z’n kop, het was een gekkenhuis’’, blikt Jeanette Mertens terug.

Jeanette Mertens is regiomanager van Kruiswerk Achterhoek en Liemers en kijkt met trots terug op de Kidsgames 2019: “De Kidsgames waren ook dit jaar weer een groot succes. Het was mooi om te zien dat ouders met hun kinderen zo aandachtig bezig waren met alle activiteiten.” “Het leukste vond ik om te zien dat iedereen enorm veel plezier heeft gehad en niet alleen bij het online gamen zat. Alles draait om een goede balans waarbij buiten spelen enorm belangrijk is ”, vertelt Jeanette enthousiast.

Kruiswerk en Kidsgames

Kruiswerk Achterhoek en Liemers is de regionale ledenvereniging en organiseert sinds 2017 elk jaar de Kidsgames. Het concept van de Kidsgames bestaat uit de drie pijlers ‘Food’, ‘Outdoor’ en ‘Gaming’. Hiermee probeert Kruiswerk de bezoekers op een leuke manier ouders bewust te maken over de dagelijkse balans die belangrijk, maar soms lastig is te behouden: een balans tussen binnen en/of online spelen en buitenspelen. Maar ook samen met je kind leuke dingen doen. De Kidsgames is een toegankelijk en laagdrempelig familie- evenement waar elk gezin van kan genieten!


Website Kidsgames:

www.kidsgames.nl