NieuwsberichtenScoren met Gezondheid

08 september 2020

Voetbalvereniging Doetinchem helpt u graag een handje met het 10 weken durende leefstijlprogramma ‘Scoren met Gezondheid’.
Lees meer
  • Nieuws

Vacature: Belevingsgids Doetinchem

27 augustus 2020

Wilt u van betekenis zijn voor de maatschappij en met name voor de ouderen onder ons? Houdt u ervan om mensen verder te helpen, ze te informeren over mogelijke oplossingen en rond te leiden? En doet u dat ook nog eens graag op vrijwillige basis? Dan zijn wij voor de bezoeken aan onze Belevingswoning op zoek naar u!
Lees meer
  • Nieuws

Vacature: Coördinator Belevingswoning Doetinchem

27 augustus 2020

Wilt u van betekenis zijn voor de maatschappij en met name voor de ouderen onder ons? Bent u een ‘kei’ in aansturen, houdt u van plannen en organiseren en geniet u van samenwerken? En doet u dat ook nog eens graag op vrijwillige basis? Dan zijn wij voor de organisatie van bezoeken aan de Belevingswoning op zoek naar u!
Lees meer
  • Nieuws

Veilig advies op afspraak

17 augustus 2020

Medipoint organiseert deze zomer diverse een-op-een adviesgesprek over mobiliteitsproducten. Ontdek met welk model u comfortabel mobiel blijft. Deze dag zijn er namelijk veel verschillende modellen met hoge kortingen beschikbaar …
Lees meer
  • Nieuws

Wat te doen bij hitte

10 augustus 2020

Nederland heeft op dit moment te maken met een hittegolf. Het is tropisch warm! Bent u ook benieuwd wat u kunt doen om op deze hete dagen toch nog een beetje verkoeling te vinden? We geven u graag een aantal tips.
Lees meer
  • Nieuws

Gezondheid en geluk in de Achterhoek

10 juli 2020

Kruiswerk Achterhoek en Liemers heeft donderdag 9 juli samen met zo’n vijftig Achterhoekse partners het Preventie Akkoord Achterhoek getekend. Het akkoord sluit aan op het nationale Preventie Akkoord dat roken, overgewicht en probleemdrinken wil terugdringen.
Lees meer
  • Nieuws

Mantelzorg: omgaan met dementie

10 juni 2020

700.000 van de mantelzorgers zorgt voor iemand met dementie. Kenmerkend voor dementie zijn gedragsveranderingen. Twee derde van alle mantelzorgers geeft aan behoefte te hebben aan ondersteuning bij het omgaan met deze gedragsveranderingen. Hoe gaat u om met dementie? Kruiswerk is er om u te ondersteunen en informeren.
Lees meer
  • Nieuws

Ervaring van de Keukenhof door Valizo-reisadviseur

Apr 24, 2019, 19:46 PM by User Not Found
Op 26 april organiseert Groengrijs een dagtocht naar De Keukenhof. Valizo-reisadviseur Elise ging u voor en ging afgelopen weekend samen met haar schoonfamilie naar Lisse. Lees hier haar blog over haar uitje.

Afgelopen zaterdag ben ik (Elise) samen met mijn schoon oma (70+, met gehuurde rolstoel), schoonouders (50+) en vriend (20+) naar de Keukenhof geweest. Mijn schoonmoeder en ik waren er al weleens geweest en voor de rest was het een verrassing. 

'Flower Power'
Het thema van de Keukenhof 2019 is ‘Flower Power’ en dat is te merken. Door de prachtige kleuren zee aan bloemen, paden en groene omgeving wordt men er gewoon meteen al vrolijk en energiek van. Echte ‘Flower Power’ dus!

Niet alleen zorgen al die prachtige kleuren, heerlijke geuren, unieke bloemen en verrassende combinaties voor een glimlach en blij gevoel, het vriendelijke personeel zowel bij de horecagelegenheden als de tuinmannen helpen hier ook zeker aan mee. Hoewel de tuinmannen gewoon hard aan het werk zijn, nemen ze de tijd voor vragen en geven hier met passie antwoord op.

'Extreme drukte'
Ondanks de afgelopen berichten over de extreme drukte, is het park groot genoeg om hier geen hinder door te ervaren. Zelfs met een rolstoel is het prima te doen en zijn vrijwel alle paden prima te begaan. Er zijn zoveel verschillende routes te ontdekken, bij bijna alle paadjes is er aan beide zijdes wat te zien en veel bloemen komen meer dan eens voor in het park, dus men hoeft niet bang te zijn om er een te missen.

Dit jaar zijn er meer dan 7 miljoen bloembollen in de bloei, met wel 800 verschillende soorten tulpen. Ik wist niet dat er zoveel verschillende soorten tulpen bestonden!

Wij zijn uiteindelijk met uitgebreide pauzes, ± 4 uurtjes in het park geweest en dat was voor ons eigenlijk ook wel voldoende. En allemaal zijn we het erover eens, het is een unieke en onvergetelijke belevenis en zeker de moeite waard om minimaal één keer mee te maken.

Bekijk hier onder alle sfeerbeelden van de dag:

IMG_20190420_110034 

IMG_20190424_100308

IMG_20190420_122832

IMG_20190420_111237