NieuwsberichtenScoren met Gezondheid

08 september 2020

Voetbalvereniging Doetinchem helpt u graag een handje met het 10 weken durende leefstijlprogramma ‘Scoren met Gezondheid’.
Lees meer
  • Nieuws

Vacature: Belevingsgids Doetinchem

27 augustus 2020

Wilt u van betekenis zijn voor de maatschappij en met name voor de ouderen onder ons? Houdt u ervan om mensen verder te helpen, ze te informeren over mogelijke oplossingen en rond te leiden? En doet u dat ook nog eens graag op vrijwillige basis? Dan zijn wij voor de bezoeken aan onze Belevingswoning op zoek naar u!
Lees meer
  • Nieuws

Vacature: Coördinator Belevingswoning Doetinchem

27 augustus 2020

Wilt u van betekenis zijn voor de maatschappij en met name voor de ouderen onder ons? Bent u een ‘kei’ in aansturen, houdt u van plannen en organiseren en geniet u van samenwerken? En doet u dat ook nog eens graag op vrijwillige basis? Dan zijn wij voor de organisatie van bezoeken aan de Belevingswoning op zoek naar u!
Lees meer
  • Nieuws

Veilig advies op afspraak

17 augustus 2020

Medipoint organiseert deze zomer diverse een-op-een adviesgesprek over mobiliteitsproducten. Ontdek met welk model u comfortabel mobiel blijft. Deze dag zijn er namelijk veel verschillende modellen met hoge kortingen beschikbaar …
Lees meer
  • Nieuws

Wat te doen bij hitte

10 augustus 2020

Nederland heeft op dit moment te maken met een hittegolf. Het is tropisch warm! Bent u ook benieuwd wat u kunt doen om op deze hete dagen toch nog een beetje verkoeling te vinden? We geven u graag een aantal tips.
Lees meer
  • Nieuws

Gezondheid en geluk in de Achterhoek

10 juli 2020

Kruiswerk Achterhoek en Liemers heeft donderdag 9 juli samen met zo’n vijftig Achterhoekse partners het Preventie Akkoord Achterhoek getekend. Het akkoord sluit aan op het nationale Preventie Akkoord dat roken, overgewicht en probleemdrinken wil terugdringen.
Lees meer
  • Nieuws

Mantelzorg: omgaan met dementie

10 juni 2020

700.000 van de mantelzorgers zorgt voor iemand met dementie. Kenmerkend voor dementie zijn gedragsveranderingen. Twee derde van alle mantelzorgers geeft aan behoefte te hebben aan ondersteuning bij het omgaan met deze gedragsveranderingen. Hoe gaat u om met dementie? Kruiswerk is er om u te ondersteunen en informeren.
Lees meer
  • Nieuws

Snel het eten op tafel met Food Connect

Jul 19, 2018, 16:00 PM by User Not Found
Vindt u het ook zo heerlijk om niet na te hoeven denken over het eten als u er een dagje op uit bent geweest? Maak dan voordelig kennis met de heerlijke gerechten van onze partner in maaltijdservice: Food Connect.

Lekker een dag weggeweest?

Snel het eten op tafel met Food Connect!

Vindt u het ook zo heerlijk om niet na te hoeven denken over het eten  als u er een dagje op uit bent geweest? Maak dan voordelig kennis  met de heerlijke gerechten van onze partner in maaltijdservice: Food Connect. Ook ideaal als u iets nieuws wilt proberen of (tijdelijk) niet in staat bent om zelf te koken. Gemakkelijk, lekker en volop keuze! 

Verse en vriesverse gerechten en boodschappen aan huis

Food Connect kookt en bezorgt heerlijke verse en vriesverse gerechten en boodschappen bij u aan huis. U heeft wekelijks de keuze uit wisselende gerechten die u geheel zelf kunt samenstellen. Kies uw favoriete stukje vlees of vis en voeg aardappelen, pasta of rijst en groenten aan uw gerecht toe. Maar naast de Hollandse gerechten kunt u natuurlijk ook kiezen voor een Oosterse of Italiaanse maaltijd. En bestel een lekker soepje of toetje, of al uw verse boodschappen! Handig! Zo kunt u eindeloos variëren! 

Gerechten proberen?

Probeer 2 gekoelde of vriesverse gerechten voor maar € 10,- of 5 voor € 20,- die we gratis thuisbezorgen (eenmalige aanbieding):

• Gerechten bereid uit verse ingrediënten
• Persoonlijk thuisbezorgd door een vaste bezorger
• Geen abonnement 
• Achteraf betalen

Bestellen kan via deze link of door te bellen naar 0888 - 10 10 10. Als lid van Kruiswerk betaalt u géén bezorgkosten t.w.v. € 2,25 per bezorging. Bent u nog geen lid? Meld u dan aan via kruiswerk.nl/aanmelden