NieuwsberichtenScoren met Gezondheid

08 september 2020

Voetbalvereniging Doetinchem helpt u graag een handje met het 10 weken durende leefstijlprogramma ‘Scoren met Gezondheid’.
Lees meer
  • Nieuws

Vacature: Belevingsgids Doetinchem

27 augustus 2020

Wilt u van betekenis zijn voor de maatschappij en met name voor de ouderen onder ons? Houdt u ervan om mensen verder te helpen, ze te informeren over mogelijke oplossingen en rond te leiden? En doet u dat ook nog eens graag op vrijwillige basis? Dan zijn wij voor de bezoeken aan onze Belevingswoning op zoek naar u!
Lees meer
  • Nieuws

Vacature: Coördinator Belevingswoning Doetinchem

27 augustus 2020

Wilt u van betekenis zijn voor de maatschappij en met name voor de ouderen onder ons? Bent u een ‘kei’ in aansturen, houdt u van plannen en organiseren en geniet u van samenwerken? En doet u dat ook nog eens graag op vrijwillige basis? Dan zijn wij voor de organisatie van bezoeken aan de Belevingswoning op zoek naar u!
Lees meer
  • Nieuws

Veilig advies op afspraak

17 augustus 2020

Medipoint organiseert deze zomer diverse een-op-een adviesgesprek over mobiliteitsproducten. Ontdek met welk model u comfortabel mobiel blijft. Deze dag zijn er namelijk veel verschillende modellen met hoge kortingen beschikbaar …
Lees meer
  • Nieuws

Wat te doen bij hitte

10 augustus 2020

Nederland heeft op dit moment te maken met een hittegolf. Het is tropisch warm! Bent u ook benieuwd wat u kunt doen om op deze hete dagen toch nog een beetje verkoeling te vinden? We geven u graag een aantal tips.
Lees meer
  • Nieuws

Gezondheid en geluk in de Achterhoek

10 juli 2020

Kruiswerk Achterhoek en Liemers heeft donderdag 9 juli samen met zo’n vijftig Achterhoekse partners het Preventie Akkoord Achterhoek getekend. Het akkoord sluit aan op het nationale Preventie Akkoord dat roken, overgewicht en probleemdrinken wil terugdringen.
Lees meer
  • Nieuws

Mantelzorg: omgaan met dementie

10 juni 2020

700.000 van de mantelzorgers zorgt voor iemand met dementie. Kenmerkend voor dementie zijn gedragsveranderingen. Twee derde van alle mantelzorgers geeft aan behoefte te hebben aan ondersteuning bij het omgaan met deze gedragsveranderingen. Hoe gaat u om met dementie? Kruiswerk is er om u te ondersteunen en informeren.
Lees meer
  • Nieuws

Kom naar de scootmobiel demodagen van Medipoint

May 1, 2018, 10:11 AM by User Not Found
Onze partner in mobiliteitshulpmiddelen organiseert demodagen om verschillende scootmobielen uit te proberen. Lees nu het verhaal van Hanny Kooiman en haar nieuwe scootmobiel.

Ontdek net als Hanny Kooiman uw ideale scootmobiel

Demodagen scootmobiel

Medipoint-ambassadrice Marit van Bohemen stuurt behendig de scootmobiel van Hanny Kooiman uit de berging. “Het in- en uitrijden vind ik een beetje spannend, maar ik rijd zonder problemen overal naar toe”, vertelt Hanny Kooiman. “Ik kan niet meer zonder.”

Praktische accessoires 

Mevrouw Kooiman gaat vaak op pad; de natuur in, naar haar zus of voor een boodschap. Fietsen was haar lust en haar leven. Echter, na een valpartij mag dat niet meer van de dokter. “Mijn schoondochter heeft toen een scootmobiel geadviseerd en mijn budget berekend. Dat viel alles mee. Er kon nog een schoudertas en deken bij en ik heb meteen een onderhoudscontract afgesloten.”

Weer mobiel 

In de winkel werd mevrouw goed geholpen. Ze koos voor een krachtig en comfortabel model. De bediening ging meteen als vanzelf. “De vriendelijke dame heeft alles goed uitgelegd en ik reed er zo op weg, alsof ik het al jaren deed.” “Hoe bevalt de scootmobiel nu?”, vraagt Marit. “Ik wil hem nooit meer kwijt”, glimlacht mevrouw. Marit: “Fijn dat u uw zelfstandigheid weer terug heeft.” “Zeker! Nu ben ik weer mobiel.”

Demodagen scootmobiel

Wilt u net als mevrouw Kooiman uw vrijheid terug? Bezoek dan de Medipoint demodag Scootmobiel en probeer de verschillende modellen uit. Bovendien profiteert u bij aankoop van een scootmobiel van een jaar gratis onderhoud!* Plus: nu op alle scootmobielen tot wel 25% ledenkorting en extra voordeel op alle accessoires!

*Bij 2-jarig abonnement. Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

Waar en wanneer:

Winterswijk                     

Beatrixpark 1                                 

woensdag 13 juni 2018

Vorden

Raadhuisstraat 1

vrijdag 15 juni 2018

Doetinchem

Havenstraat 59

vrijdag 22 juni 2018

Zutphen

Den Elterweg 77

zaterdag 23 juni 2018


Schrijf u hier direct in