Aan de keukentafel

Kruiswerk organiseert op 20 juni 2018 ledenvergadering met aansluitend: Theatergroep Mooi Weer

Theatergroep Mooi Weer: Aan de keukentafel

theatergroep mooi weer

Zangeres en actrice Irene van der Aart, bekend van onder andere haar column in De Gelderlander, heet u samen met pianist en theatermaker Timo van den Heuvel welkom in de oude Hollandse keuken van theatergroep Mooi Weer. “Neemt u met ons plaats aan de keukentafel en geniet van de ‘liedjes van toen’ die voor u worden geserveerd. Klets gezellig met ons mee bij de quiz met vragen over de goeie ouwe tijd. En misschien wint u wel een fantastische prijs! Pak een stoel en schuif aan, we pellen pinda’s en spelen ganzenbord.”
Het theater start om 15:00 uur en is open voor iedereen (ook niet-leden).

Algemene Ledenvergadering Kruiswerk

Voorafgaand aan het optreden, om 14:00 uur (inloop 13:45 uur), vindt de Algemene Ledenvergadering van Kruiswerk plaats voor leden. Kruiswerk biedt altijd praktische hulp, waar en wanneer u dat nodig heeft. Gewoon een stukje zekerheid. Zo helpen we u met het huishouden draaiende te houden, met het op peil houden of verbeteren van uw leefstijl, gezondheid en welzijn, en verrijken wij uw leven met leuke cursussen en activiteiten. Tijdens de ledenvergadering vertellen we over hoe wij dit nu doen, en hoe we u in de toekomst nog beter gaan ondersteunen. Na het ‘officiële gedeelte’ is het podium voor Theatergroep Mooi Weer. 

Meld u aan!

Wilt u erbij zijn? Meld u aan voor de theatervoorstelling. Dit kan door het onderstaande aanmeldformulier in te vullen. En bent u lid van Kruiswerk? Meld u aan voor de Algemene Ledenvergadering, dit kan ook via onderstaand formulier. Het belooft een gezellige middag te worden!
Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor het optreden van Theatergroep Mooi Weer. Zorg dus dat u zich op tijd aanmeldt, want vol = vol.

Locatie

De Gelderlander Zaal - Schouwburg Amphion Doetinchem.
Hofstraat 159 
7001 JD Doetinchem

 

Aanmelden Kruiswerk event

Ik meld me aan voor de theatervoorstelling*

Ik meld me tevens aan voor de Algemene Ledenvergadering van Kruiswerk.*

Indien u geen lid bent, kunt u dit veld leeg laten.
theatergroep mooi weer