Masterclass Professor Erik Scherder

Let op: wachtlijst!

The busier, the better!

Stress. Of het gevoel stress te hebben. We hebben er bijna allemaal mee te maken. Door drukte op het werk, deadlines die je moet halen, of door het zoeken naar balans in je gezin of relatie. Stress kan een enorme invloed hebben op het dagelijks leven. Op zich is er niets mis met een druk leven zolang het maar overeenkomt met iemands eigen mogelijkheden.

Wist je dat 12% van de huisartsbezoeken te maken heeft met stress gerelateerde klachten? Hoog tijd dus om eens dieper in te gaan op dit thema. Daarom heeft Kruiswerk Achterhoek en Liemers professor Erik Scherder uitgenodigd voor een masterclass en jij kunt daarbij aanwezig zijn.

Op 19 juni vertelt professor Erik Scherder over wat er in ons brein gebeurt als we stress hebben. Wat is stress eigenlijk? Hoe ontstaat het? En: hoe kan je er het beste mee omgaan. Hij doet dit op de zijn kenmerkende manier met veel humor en interactie. Wil je deze masterclass bijwonen? Reserveer dan nu je kaarten!

Professor Scherder

Erik ScherderErik Scherder is hoogleraar Neuropsychologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Hij is de man die Nederland fascineerde met zijn optredens in De Wereld Draait Door, Max Masterclass en DWDD University. Op het gebied van hersenwetenschap is hij de meest aansprekende deskundige van ons land. 

Ben je lid van Kruiswerk Achterhoek en Liemers? Reserveer dan je gratis kaarten voor deze masterclass.

De aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst door ons afgehandeld. Mocht het zo zijn dat er geen plaatsen meer beschikbaar zijn dan nemen wij contact met u op.

U kunt dan eventueel op een wachtlijst geplaatst worden.


Geen lid? Geen nood! Ook dan kun je deze masterclass bijwonen.
Kaarten kosten dan € 19,50 per persoon en zijn te bestellen via Schouwburg Amphion.

Informatiemarkt

Wat helpt nou echt om stress tegen te gaan of om te zorgen dat je je weer lekkerder in je vel gaat voelen? Dat zijn onder andere voldoende beweging, goede slaap, gezonde voeding en de juiste balans. Op de informatiemarkt kan je met diverse specialisten in gesprek die je hier alles over kunnen vertellen. Laat je door hen inspireren. 

De informatiemarkt in Schouwburg Amphion is op 19 juni geopend van 13.00 – 17.00 uur door iedereen gratis en vrijblijvend te bezoeken, ook als je niet naar de masterclass van Erik Scherder gaat. 

Algemene Ledenvergadering

Voorafgaand aan de Masterclass van professor Erik Scherder houdt de Vereniging Kruiswerk Achterhoek en Liemers (VKA) op 19 juni om 13.30 uur haar Algemene Vergadering in het Schouwburg Amphion,

Leden van Vereniging Kruiswerk Achterhoek en Liemers worden van harte uitgenodigd deel te nemen aan deze vergadering. 

Agenda

1. Opening, welkom, vaststellen agenda

2. Mededelingen

3. Verslag vorige Algemene Vergadering d.d. 20 juni 2018

4. Begroting 2020

5. Jaarverslag 2018, inclusief Jaarrekening 2018

6. Benoeming bestuursleden Mw. R. Bloemberg-Lubbers en Mw. H. Serbee

7. Rondvraag

8. Sluiting

De vergaderstukken liggen vanaf maandag 3 juni aanstaande ter inzage op het kantoor van Livelife, ’t Brewinc, IJsselkade 17 in Doetinchem.

Wil je deelnemen aan de ledenvergadering dan verzoeken wij je dat aan te geven in het aanmeldformulier of te bellen naar 0314 – 357 430. Houd in dat geval ook je lidmaatschapsnummer bij de hand.

Hoe ziet deze middag eruit?

13.00 – 17.00 uur 
Informatiemarkt

13.30 – 14.30 uur 
Algemene Ledenvergadering (alleen toegankelijk voor leden van Kruiswerk Achterhoek en Liemers)

15.00 – 16.00 uur 
Masterclass van Professor Erik Scherder in de grote zaal van Schouwburg Amphion (op vertoon van ticket)

16.00 – 17.00 uur 
Napraten/informatiemarkt