Kruiswerk organiseert ledenvergadering met bijzonder optreden van The Voice Kids winnares Laura van Kaam

Op woensdag 13 december a.s. organiseert Kruiswerk om 10.30 uur (inloop vanaf 10.15 uur) in Het Musiater in Zevenaar een bijzonder optreden: ‘Less is More’ van The Voice Kids winnares, de Achterhoekse Laura van Kaam. Een intieme performance met een duidelijke boodschap, laat u verrassen! De toegang is gratis en iedereen (ook niet-Kruiswerk leden) is van harte welkom. Voorafgaand aan dit optreden vindt de Algemene Ledenvergadering van Kruiswerk plaats. Het belooft een gezellige ochtend te worden.

Less is More - Laura van Kaam

favo LR-Laura van Kaam-Less Is More-015[2]

Laura van Kaam, de 19-jarige zangeres die sinds haar 13de bekend is door haar eerste plek bij The Voice Kids, speelt Less is More. Laat u verrassen door wat iets kleins kan brengen. Dat iets kleins ook groots kan zijn. Een harmonieus optreden waar verbondenheid centraal staat. Zij heeft de keuze gemaakt zich geheel kwetsbaar op te stellen. Zij laat het publiek de zaal verlaten met een duidelijke boodschap: Less is More. Soms moeten we met minder genoegen nemen. Zodra we dat accepteren en de kwaliteiten halen uit kleinere dingen, kan het resultaat evengoed groots zijn. Lees gauw verder hoe u zich voor het optreden kan aanmelden. 

Algemene Ledenvergadering Kruiswerk

Voorafgaand aan het optreden, om 9.45 uur (inloop 9.30 uur), vindt de Algemene Ledenvergadering van Kruiswerk plaats voor leden. Kruiswerk biedt altijd praktische hulp, waar en wanneer u dat nodig heeft. Gewoon een stukje zekerheid. Zo helpen we u met het huishouden draaiende te houden, met het op peil houden of verbeteren van uw leefstijl, gezondheid en welzijn, en verrijken wij uw leven met leuke cursussen en activiteiten. Tijdens de ledenvergadering vertellen we over hoe wij dit nu doen, en hoe we u in de toekomst nog beter gaan ondersteunen. Deze ochtend wordt o.a. het jaarplan gepresenteerd en onze nieuwe voorzitter voorgesteld. Na het ‘officiële gedeelte’ is het podium voor de talentvolle Laura van Kaam.

Meld u aan!

Wilt u erbij zijn? Meld u aan voor het optreden van Laura. Dit kan door het onderstaande aanmeldformulier in te vullen. Het belooft een gezellige ochtend te worden!

Aanmelden Kruiswerk event

Ik meld me aan voor het optreden van Laura van Kaam*

Ik meld me tevens aan voor de Algemene Ledenvergadering van Kruiswerk.*

Indien u geen lid bent, kunt u dit veld leeg laten.
evenement