Wandelvierdaagse

Sponsoring

Kruiswerk heeft hart voor de regio en steunt daarom een aantal mooie initiatieven in de Achterhoek. Zo is Kruiswerk hoofdsponsor van de Achterhoekse Wandel4daagse en Fiets4daagse 'De Achterhoek', oprichter van het Gerrit HeezenFonds en ondersteunt zij het project Lang Leve Kunst en Naoberschap. 

Achterhoekse Wandel4daagse

Van 29 mei tot 1 juni  2019 wordt voor de 15e keer de Achterhoekse Wandel4daagse gehouden. Startpunt van dit evenement is het centrum (Simonsplein) van Doetinchem. Hier verzamelen honderden deelnemers om routes van 12, 20, 30 en 40 kilometer door de mooiste delen van de Achterhoek te wandelen. Leden van Kruiswerk Achterhoek ontvangen € 5,- korting op het inschrijfgeld. Klik hier om u in te schrijven voor de Achterhoekse Wandel4daagse

Fiets4daagse 'De Achterhoek'

In 2019 wordt op 6 t/m 9 augustus de Fiets4daagse 'De Achterhoek' georganiseerd in het Gelderse Laren. Alleen of samen met vrienden of familie fietst u wisselende routes van 25 (gezins/kinderroute), 40 of 60 kilometer. Kruiswerk verzorgt gratis pechhulp tijdens de fietsvierdaagse en helpt u weer op weg bij een lekke band of andere kleinigheid. U kunt zich hier inschrijven voor Fiets4daagse 'De Achterhoek'.

Gerrit Heezen Fonds

In 2012 opende Kruiswerk een steunfonds onder de naam Gerrit Heezen Fonds. Uit dit fonds worden projecten en initiatieven gefinancierd die het thuis blijven wonen van (langdurig) zieken ondersteunen. De financiering mag ten goede komen aan individuen en (woon)groepen uit de regio die tussen wal en schip vallen. Lees hier meer informatie over het Gerrit Heezen Fonds.

Lang Leve Kunst en Naoberschap

Kruiswerk Achterhoek is partner van Lang Leve Kunst en Naoberschap. Dit programma zet zich in voor een fit en vitaal leven door middel van kunst. Als je ouder wordt, is gezelligheid en een sociaal netwerk belangrijker dan ooit en kunst en cultuur zijn hier het perfecte middel voor. Samen met andere partners worden er verschillende activiteiten voor en door ouderen georganiseerd.