Klankbordgroep Kruiswerk

Uw mening is belangrijk!

Door de tijd heen verandert er natuurlijk veel om ons heen, de mogelijkheden van nu zijn anders dan 10 jaar terug alsook onze omgeving. Daarmee veranderen wellicht ook uw behoeftes. Als Kruiswerk zijn wij aan het onderzoeken hoe wij hierop in kunnen spelen. Wij zijn heel benieuwd hoe u als lid/betrokkene van Kruiswerk hier tegenaan kijkt.

Daarom organiseren wij samen met een onderzoeksbureau een aantal klankbordgroepen, waarbij we in groepen van 8 personen met elkaar in gesprek gaan. Daarmee bieden wij u een platform om mee te denken over zorg, wonen en welzijn in uw regio en om uw behoeftes hierover naar voren te brengen. We nodigen u van harte uit om aan een van de volgende klankbordgroepen deel te nemen.

Klankbordgroepen

Voor wie: Mantelzorgers
Wanneer: Dinsdag 12 februari van 9:30 tot 10.30 uur

Voor wie: Kruiswerkleden met jonge kinderen
Wanneer: Dinsdag 12 februari van 13:00 tot 14:00 uur

Voor wie: niet-Kruiswerkleden met jonge kinderen
Wanneer: Woensdag 20 februari van 9:30 tot 10.30 uur

Behoort u niet tot de bovenstaande doelgroepen?

Voor dit onderzoek is om bepaalde redenen ervoor gekozen om de bovenstaande doelgroepen te onderzoeken. Maar wellicht kunt u ons helpen op een ander moment? Wij zijn altijd op zoek naar leden die deel willen uitmaken van ons ledenpanel, want uw mening is zeker belangrijk. Met uw mening brengen we graag uw wensen en behoeften, en die van anderen uit uw doelgroep in kaart. U bepaalt zelf of en hoe u wilt deelnemen aan ons ledenpanel. Alle informatie over het ledenpanel en aanmelden staat op www.kruiswerk.nl/ledenpanel

Waar

Alle klankbordgroepen vinden plaats bij Kruiswerk Achterhoek en Liemers. Kruiswerk is gevestigd in ’t Brewinc op de tweede verdieping (IJsselkade 17, Doetinchem).

Aanmelden klankbordgroep

Schrijf u snel via onderstaand formulier in voor een van bovenstaande klankbordgroepen, er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Als dank voor u medewerking ontvangt u een leuke attentie.

We zien u graag op dinsdag 12 februari of woensdag 20 februari!
Mocht u vragen hebben of onverhoopt toch verhinderd zijn, horen we dat graag. Bel dan met de Kruiswerk ledenservice op 0314 357 430 (bereikbaar ma. t/m vrij. 9:00 - 13:00 uur). 

Aanmelden klankbordgroep

Ik geef me graag op voor de klankbordgroep*: