Direct door naar content

Geniet jij ervan om kennis van nieuwe technologie over te brengen aan ouderen? 

In samenwerking met allerlei partners biedt Kruiswerk cursussen aan waarin de basisfuncties van de tablet, smartphone, computer en laptop worden geleerd. Soms één op één, maar ook in kleine groepen met maximaal acht deelnemers. Daarnaast geven we korte workshops over thema’s waar gebruikers mee in aanraking kunnen komen. Denk aan workshops zoals 'Wandelen met de smartphone'; 'Betalen met je smartphone' en 'Zelf een online fotoboek maken'. 

Ben je digitaal vaardig? En vind je het leuk om (oudere) mensen op weg te helpen? Dan zoeken we jou!

We zijn op zoek naar iemand die voldoende kennis heeft van de nieuwe technologie. Daarbij dien je goed om te kunnen gaan met de oudere doelgroep en veel geduld te hebben. De meeste deelnemers komen om veel te leren. Dat gaat gepaard met een gezellige omgeving. Je moet dus in staat zijn om een informatieve cursus op te kunnen zetten, waarin je ook de deelnemers vermaakt.

De input die je levert wordt zeer gewaardeerd. Het is dus belangrijk dat je ook tegen een complimentje kan.  

In overleg met Kruiswerk Achterhoek en Liemers doe je een aanbod in verschillende cursusplaatsen in de Achterhoek en Liemers. Elke deelnemer betaalt een bijdrage die voor jou een aardige bijverdienste kan zijn.

Wil je meer weten?

Bel met Aldert Doelen, de huidige docent. Hij is bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 18:00 en 19:00 uur op 06 - 24751047.

Reageren op de vacature?

Stuur jouw motivatie naar j.mertens@kruiswerk.nl onder vermelding van 'Vacature hulp in de digitale wereld'.

Leden Lid worden!