Masterclass ‘The busier, the better'

Professor Erik Scherder

Op woensdag 19 juni vertelt professor Erik Scherder in een masterclass vol humor en interactie over wat er in ons brein gebeurt als we stress hebben. Wat is stress eigenlijk? Hoe ontstaat het? En: hoe kan je er het beste mee omgaan.

Erik Scherder is hoogleraar Neuropsychologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Hij is de man die Nederland fascineerde met zijn optredens in De Wereld Draait Door, Max Masterclass en DWDD University. Op het gebied van hersenwetenschap is hij de meest aansprekende deskundige van ons land. 

Masterclass ‘The busier, the better'
Schouwburg Amphion, Doetinchem19 juni van 17.00 – 18.00 uur

Informatiemarkt

Wat helpt nou echt om stress tegen te gaan of om te zorgen dat je je weer lekkerder in je vel gaat voelen? Dat zijn onder andere voldoende beweging, goede slaap, gezonde voeding en de juiste balans. Op de informatiemarkt die rondom de masterclass plaatsvindt, ga je met diverse specialisten in gesprek die je hier alles over kunnen vertellen. Laat je door hen inspireren. 

De informatiemarkt in Schouwburg Amphion is op 19 juni geopend van 15.00 – 17.00 uur door iedereen gratis en vrijblijvend te bezoeken, ook als je niet naar de masterclass van Erik Scherder gaat.

Programma

15.00 – 17.00 uur Informatiemarkt ‘Vitaal Leven’ 

17.00 – 18.00 uur Masterclass professor Erik Scherder

18.00 – 19.00 uur Napraten/Borrel 

Wil je deze extra* masterclass bijwonen? Meld je dan aan via onderstaand formulier. Je aanmelding is pas definitief nadat je een bevestigingsmail van ons hebt ontvangen. 

* Let op: Het gaat hier om een extra voorstelling. De masterclass die Erik Scherder om 15.00 uur houdt is al volledig volgeboekt. Heeft u hier al kaartjes voor, dan is het niet mogelijk om die te ruilen voor de masterclass van 17.00 uur.