Wandelen_fietsen met smartphone

Wandelen met Google Maps | Online smartphone workshop

De aankomende periode kunnen wij geen workshops op locatie meer aanbieden. Wat we wel kunnen doen is onze voormalige workshops online aanbieden! In samenwerking met de bibliotheek en Aldert Doelen, van iPad4Senior, biedt Kruiswerk diverse online workshops aan, waarmee u uw smartphone beter kunt leren kennen. 

Een frisse neus

Met inachtneming van de maatregelen is het belangrijk om ook regelmatig een frisse neus te nemen. Heerlijk met de benenwagen nieuwe routes ontdekken. Wat u misschien nog niet wist is dat uw smartphone hierbij echt een uitkomst kan zijn. In deze cursus leert u hoe u Google Maps kunt gebruiken voor de mooiste routes. En heeft u niet genoeg internet? Geen probleem! U kunt ook gewoon routes downloaden. 

Datum en aanmelden

U kunt de online workshop 'Wandelen met Google Maps' volgen op woensdag 21 april van 14.00 tot 16.00 uur. Kosten voor de cursus zijn € 5,-. Betaling hiervoor gaat middels een Tikkie. Zo heeft u meteen weer wat extra's bij geleerd!

U kunt zich aanmelden bij Aldert Doelen op het e-mailadres ipad4senior.aldert@gmail.com. Na aanmelding neemt Aldert Doelen contact met u op, om met u de stappen te doorlopen zodat u op 21 april ook de workshop online kunt volgen.