WhatsApp

Veiligheidsfuncties instellen op de smartphone | Online koffie college

De aankomende periode kunnen wij geen cursussen op locatie meer aanbieden. Wat we wel kunnen doen is cursussen online aanbieden! iPad4Senior biedt u daarom speciale koffie colleges. Dit zijn korte colleges van een halfuurtje waarin hij een onderwerp behandeld betreffende uw smartphone, tablet of laptop. 

Veiligheid op uw smartphone

Heeft u ook een smartphone? Zorg er dan voor dat hackers niet zomaar bij jouw gegevens kunnen. Aldert van iPad4Senior vertelt u er graag meer over in dit koffie college. Zo bent u verzekerd dat de gegevens op uw smartphone veilig staan

Data en tijd

De online cursus is te volgen op donderdag 29 oktober van 10.00 tot 10.30 uur. U dient voor de cursus te beschikken over een werkende computer of laptop. 

De kosten voor de cursus zijn € 3,50. U betaalt de cursus middels een Tikkie die Aldert u toestuurt. 

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor deze cursus door het onderstaande formulier in te vullen:

Aanmeldformulier cursus

Na aanmelding ontvangt u van iPad4Senior instructies hoe u de online cursus kunt volgen.

Online vragenuurtje

Naast de online cursussen die iedere week gepland staan, is er ook een vragenuurtje. Ieder week op woensdag van 13.00 tot 14.30 uur behandeld Aldert van iPad4Senior alle vragen die u heeft over uw iPad, smartphone, tablet of computer! 

Het online vragenuurtje bevindt zich op hetzelfde platform als de online cursussen. Wilt u gebruik maken van dit vragenuurtje? Meld u dan aan door een e-mail te sturen naar ipad4senior.aldert@gmail.com