Cursus Wandelen met Google Maps

Wandelen met Google Maps | Online thema-cursus

De aankomende periode kunnen wij geen cursussen op locatie meer aanbieden. Wat we wel kunnen doen is cursussen online aanbieden! iPad4Senior biedt u daarom een aantal interessante online cursussen met een specifiek thema. Dinsdag 27 oktober kunt u de cursus 'Wandelen met Google Maps' volgen.

Maak de mooiste wandelingen

Gaat u ook graag wandelen? Helemaal in de herfst is het heerlijk om te genieten van de buitenlicht. Met Google Maps raakt u nooit meer de weg kwijt én kunt u de mooiste routes uitstippelen. 

Data en tijd

De online cursus is te volgen op dinsdag 27 oktober van 10.00 tot 12.00 uur. U dient voor de cursus te beschikken over een werkende computer of laptop. 

De kosten voor de cursus zijn € 7,50. Bent u lid van Kruiswerk? Dan krijgt u korting en betaalt u € 6,50 voor een cursus. Betalen voor de cursus gebeurt middels een Tikkie die Aldert Doelen naar u stuurt. 

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor deze cursus door het onderstaande formulier in te vullen:

Aanmeldformulier thema-cursus

Na aanmelding ontvangt u van iPad4Senior instructies hoe u de online cursus kunt volgen.

Online vragenuurtje

Naast de online cursussen die iedere week gepland staan, is er ook een vragenuurtje. Ieder week op woensdag van 13.00 tot 14.30 uur behandeld Aldert van iPad4Senior alle vragen die u heeft over uw iPad, smartphone, tablet of computer! 

Het online vragenuurtje bevindt zich op hetzelfde platform als de online cursussen. Wilt u gebruik maken van dit vragenuurtje? Meld u dan aan door een e-mail te sturen naar info@ipad4senior.nl