Online cursus smarpthone apps

De Play en App Store | Online cursus

De aankomende periode kunnen wij geen cursussen op locatie meer aanbieden. Wat we wel kunnen doen is cursussen online aanbieden! In samenwerking met de bibliotheek en iPad4Senior biedt Kruiswerk u tien gratis workshops aan, waarmee u alle ins en outs van uw smartphone leert kennen. iPad4Senior komt met een 10-delige cursus, waarbij u zelf kunt aangeven welke onderwerpen u interessant vindt en waarvan u een cursus wilt volgen.  Dinsdag 7 juli kunt u de cursus 'De Play en App Store' volgen, het vervolg.

Ontdek wat u allemaal met uw smartphone kunt!

Tegenwoordig is er een groot aanbod aan apps te vinden in de Google Play Store/App Store. In deze cursus leert u via deze bibliotheek apps downloadt en op uw telefoon zet en gebruikt. Maak het overzichtelijk! Aldert van iPad4Senior leert u ook hoe u mappen aanmaakt en uw apps kan categoriseren, voor een fijn en duidelijk overzicht. U leert het allemaal in de online cursus ‘De Play en App Store’.

Online cursus

U kunt de cursus volgen op dinsdag 7 juli.

  • ✓ Is uw smartphone een iPhone? Dan volgt u de cursus online van 9.00 tot 10.00 uur.
    ✓ Maakt u gebruik van een Android toestel? Dan volgt u de cursus online van 10.30 tot 11.30 uur

Aanmelden

In totaal verzorgt Aldert van iPad4Senior 10 online cursussen over de smartphone. Hieronder kunt u zich aanmelden voor deze cursus, maar ook voor alle andere cursussen in deze reeks.

Aanmelden online cursus