Wandelen_fietsen met smartphone

Wandelen met Google Maps | Online cursus

De aankomende periode kunnen wij geen cursussen op locatie meer aanbieden. Wat we wel kunnen doen is cursussen online aanbieden! iPad4Senior biedt u daarom iedere week een nieuwe cursus online aan. Donderdag 14 mei kunt u de cursus 'Wandelen met Google Maps' volgen.

Een frisse neus

Met inachtneming van de maatregelen is het belangrijk om ook regelmatig een frisse neus te nemen. Of het nu met de benenwagen is, of dat u liever op uw (elektrische) fiets stapt. Wat u misschien nog niet wist is dat er een hoop apps zijn, die u helpen met het vinden van de mooiste routes! Zo kunt u via Google Maps gemakkelijk zien waar u zich bevindt. Ook kunt u via deze app hele mooie routes uitstippelen! Dit alles wordt behandeld in de cursus: 'Wandelen met uw smartphone'.

Online cursus

De online cursus is te volgen op donderdag 14 mei van 13.00 tot 15.00 uur. U dient voor de cursus te beschikken over een werkende computer of laptop. 

U kunt zich aanmelden voor deze cursus door een e-mail te sturen naar info@ipad4senior.nl. Na aanmelding ontvangt u van iPad4Senior instructies hoe u de online cursus kunt volgen.

Online vragenuurtje

Naast de online cursussen die iedere week gepland staan, is er ook een vragenuurtje. Ieder week op woensdag van 13.00 tot 15.00 uur behandeld Aldert van iPad4Senior alle vragen die u heeft over uw iPad, smartphone, tablet of computer! 

Het online vragenuurtje bevindt zich op hetzelfde platform als de online cursussen. Wilt u gebruik maken van dit vragenuurtje? Meld u dan aan door een e-mail te sturen naar info@ipad4senior.nl