windows 10

Windows 10 cursus | Terborg = geannuleerd

- In verband met het advies van de RIVM heeft Kruiswerk besloten om de evenementen en workshops en cursussen van Kruiswerk die gepland staan tot en met eind april, te annuleren, tot nader order. Om die reden is de cursus Windows 10 in Terborg op 9 april geannuleerd.  -Maak kennis met Windows 10 op uw nieuwe computer of laptop met de cursus Windows 10! Veel senioren ruilen hun oude computer om voor een nieuwe laptop. Dit is ook vaak een overstap naar Windows 10, waarbij een volkomen nieuw beeld aangetroffen wordt waarmee gewerkt moet worden. Daarom bieden wij u een cursus aan waarin u het besturingssysteem van Windows 10 leert kennen én gebruiken.

Wat leert u in deze cursus?

iPad4Senior begeleidt senioren bij het gebruik van nieuwe digitale hulpmiddelen. Naast workshops voor de telefoon en tablet bieden zij ook een vierdaagse Windows 10 cursus.

In de cursus leert u
✓ Werken met het instellingenmenu;
✓ Het beeldscherm naar eigen idee inrichten;
✓ Accounts aanmaken en koppelen aan e-mail;
✓ Windows Store en
✓ Surfen met Edge.
Ook krijgt u in de cursus informatie over updates en veiligheid.

De cursus bestaat uit vier lesdagen, die plaatsvinden in de bibliotheek in Lichtenvoorde.

Les 1
Les 2 Les 3 Les 4
9 april
10:15-12:15uur
 16 april
 10:15-12:15uur
 23 april 
 10:15-12:15uur
 30 april
 10:15-12:15uur

Voordeel

Als lid van Kruiswerk ontvangt u € 10,- korting op de workshop prijs. Deze korting geldt ook wanneer u lid bent van de Bibliotheek. 

Ledenprijs: € 50,-
Niet-leden: € 60,-

U kunt ter plekke contant betalen of u krijgt een factuur. Pinnen is helaas niet mogelijk.


Kruiswerk biedt verschillende cursussen en workshops aan. Voor een compleet overzicht: bekijk overzicht cursussen en workshops.