Workshop Betalen met uw smartphone

Betalen met uw smartphone | Workshop = geannuleerd

- In verband met het advies van de RIVM heeft Kruiswerk besloten om de evenementen en workshops en cursussen van Kruiswerk die gepland staan tot en met eind april, te annuleren, tot nader order. Om die reden is de workshop 'Betalen met uw smartphone' op 8 april geannuleerd. -De wereld wordt steeds digitaler. Ook in de wereld van internetbankieren. Steeds meer banken zoals de ING en Rabobank stappen over op andere manieren om ervoor te zorgen dat mensen makkelijker en sneller kunnen betalen of geld ontvangen. Gelukkig maken de meeste senioren al gebruik van een betaalpas en betalen zij ook al vaak via het internet. Toch komt enige voorbereiding altijd goed van pas. Daarom bieden wij u de workshop ‘Betalen met uw smartphone'.

Wat leert u in deze workshop?

In de workshop komen verschillende apps van uw bank aan de orde die u op uw smartphone kunt gebruiken. Ook worden apps die u kunt gebruiken om te betalen, zoals Tikkie, iDEAL en payconiq, aan de orde. Dit zijn makkelijk manieren om geld te betalen én te ontvangen. In bijna al deze apps wordt een QR-code gebruikt, waarmee de actie snel geregeld kan worden. Stelt u zich eens voor: binnen één jaar kunt u bij de supermarkt gewoon met uw smartphone betalen. Even de QR-code bij de kassa scannen en klaar bent u!

Uitleg over en oefenen met nieuwe vormen van betalen staan centraal in deze twee uur durende workshop.

Voordeel

Als lid van Kruiswerk ontvangt u € 5,- korting op de workshop prijs. Deze korting geldt ook wanneer u lid bent van de Bibliotheek. 

Ledenprijs: € 10,-
Niet-leden: € 15,-

U kunt ter plekke contact betalen of u krijgt een factuur. Pinnen is helaas niet mogelijk.

Meld u hier aan