Gezondheidscheck

Gratis Gezondheidscheck | Vorden

Hoe gezond bent u? Paul Zeeders, leefstijlcoach en beweegexpert van Kruiswerk Achterhoek en Liemers vertelt het u tijdens één van onze gezondheidscheck-dagen. Op deze dagen is er altijd vrije inloop, dus u bent van harte welkom! 

Om gezond te zijn en te blijven is het belangrijk om regelmatig uw gezondheid te controleren. De gezondheidschecks door Kruiswerk worden in vier stappen uitgevoerd door een erkende beweegexpert. Eerst wordt uw lengte en gewicht gemeten en
vervolgens uw BMI en vetpercentage bepaald. In stap drie meten wij uw bloeddruk en (hand)knijpkracht. Op basis van de resultaten ontvangt u een persoonlijk leefstijladvies over voeding en beweging. 

Gratis Gezondheidscheck voor leden

Een gezondheidscheck duurt ongeveer een kwartier. Als u lid bent van Kruiswerk Achterhoek en Liemers is een gezondheidscheck gratis (niet-leden: € 19,50). 
Indien u geen lid bent en een check wilt laten uitvoeren, kunt u zich ter plekke aanmelden bij een van onze medewerkers of u hiervoor online aanmelden. De gezondheidscheck is dan alsnog kosteloos.


Lees hier meer over de voordelen van het Kruiswerk lidmaatschap.
Lees hier meer over de gezondheidscheck.