header_kruiswerk_ticketing

Kidsgames 2019

Kruiswerk organiseert dit jaar voor de 3e keer de Kidsgames! De Kidsgames is een dag boordevol avontuur, snelheiduitdaging en creativiteit voor het hele gezin. Deze editie wordt nog grootser, spannender en avontuurlijker.

Wat is er te doen?

Op het Voetbalplein krijgen kinderen de kans om freestyle voetbal tricks te leren, of misschien word jij wel uitgedaagd voor een potje panna! Is jouw kind toch meer van dansen? Ga dan naar de workshop van studio INDans. En als uw kind een echte gamer is, zal een bezoekje aan de Game-tent zeker in de smaak vallen. Hier leren zij slimme trucs voor de game Rocket League en voelen zij zich een echte racekampioen met Playstation Formule 1. En stap in een andere dimensie met Virtual Reality Gaming. Ondertussen laten de echte durfals zien hoe hoog zij kunnen klimmen op de klimwand. Ook voelen zij zich Robin Hood bij het boogschieten en kunnen zij hun vrienden uitdagen voor een stormbaan battle. Daarna is het avontuur nog niet afgelopen. Je kunt gezellig samen roeien en relaxen met een kano op het meer. Heb jij ondertussen honger gekregen? Bak dan een paar heerlijke broodjes bij het kampvuur.

Voor een volledig overzicht van alle activiteiten ga je naar www.kidsgames.nl/activiteiten

BN’ers

Ook dit jaar zijn er weer mega-Bekende Nederlanders op de Kidsgames! Zo komt de populaire YouTuber Milan Knol langs! Laat de kans om een selfie te maken met deze bekende vlogger niet aan je voorbij gaan. En met topkok Pierre Wind leren kinderen hun grenzen te verleggen. Voor de echte kleinproevers is er een kookdemonstratie. “Dat lust ik niet” is er niet meer bij.

Waarom de Kidsgames? 

Kruiswerk wil met de Kidsgames iedereen laten ervaren dat gamen en af en toe snoepen heus niet zo slecht is. Zolang er maar sprake is van een goede balans. Want iedereen weet: gezond eten en blijven bewegen is heel belangrijk. Maar ook gewoon heel leuk!


Meer informatie en winacties

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om niets te missen! Volg ons op Facebook en Instagram voor de winacties (of laat je (klein)kinderen dat doen, nog makkelijker).
Ook kun je zelf 2x 4 gratis kaarten winnen door mee te puzzelen op paginanummer 7 van de laatste Kruiswerk-krant (Juni-juli-augustus). Je vindt de krant hier. Wij hebben er zin in, jij ook?

 

Tickets

Meer informatie en tickets via de website www.kidsgames.nl.

Kinderen tot en met jaar 13 krijgen hun ticket gratis, vanaf 14 jaar betaal je € 5,- per persoon. Als lid van Kruiswerk krijg je hierop 50% korting. Zo is deze dag uit betaalbaar voor iedereen!