Direct door naar content
Terug naar diensten

Etadoro vrije tijd cursussen

Heb jij altijd al een cursus willen volgen, maar heb je te weinig tijd? Denk je dat een cursus duur is en stel je het daarom uit? Dat is niet nodig met de cursussen van Etadoro. Deze zijn leuk, betaalbaar en je hoeft er de deur niet uit. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe hobby? Bekijk dan snel het aanbod.

Meer lezen

Heb je een vraag over
Etadoro vrije tijd cursussen?

Bel ons op 0314 - 357 430 ma. t/m vr. van 9:00 - 13:00 uur
Elise Roth Ledenservice

info@kruiswerk.nl

Wat heb jij altijd al willen doen?

Leer het met een cursus van Etadoro.

In de categorie vrije tijd kun je kiezen uit acht cursussen:
 

Beter fotograferen voor iedereen

Maak jij altijd foto’s zonder echt te weten wat je doet? Fotograaf Ron de Gruyl leert jou hoe je meer uit je digitale camera kunt halen. Ontdek de kracht van compositie, speel met licht en leer meer over de verschillende instellingen.

Beter fotograferen voor iedereen, deel 2

Heb jij al enige ervaring met fotograferen en wil je jouw kennis uitbreiden? Of heb jij de cursus "Beter fotograferen voor iedereen" gevolgd en heb je het idee dat je nog niet uitgeleerd bent? Fotograaf Ron de Gruyl vertelt je meer over het bewerken van foto’s en het gebruik van de flitser. Ook leer hoe je het beste landschappen en portretten kunt fotograferen.

Betere video’s maken voor iedereen

TV-maker Joost Timp zit al 35 jaar in het vak. In deze cursus neemt hij je mee in de wereld van het filmen. Je leert de vuistregels voor het videofilmen, maakt kennis met verschillende shots en leert hoe je beelden het best kunt bewaren, monteren en delen. Maak jij straks je eigen documentaire?

Je eigen moestuin, het hele jaar door

Kim Leysen is onder de naam Madame Zsazsa bekend geworden met haar blogs. Haar filosofie is: slim tuinieren, ongecompliceerd koken, en zo tijd overhouden om in de zon te zitten tussen de courgettes en de bloemkolen. In deze cursus helpt ze jou met het inrichten van een moestuin en leert ze je hoe je het hele jaar door kunt oogsten uit jouw eigen moestuin.

Bewust assertief

Ervaar je lichamelijke spanning en heb je het gevoel te bezwijken onder de druk van jouw omgeving? Psychotherapeut Riet Indigne heeft 20 jaar ervaring als assertiviteitstrainer. Ze inspireert, coach en begeleidt mensen om de rust, het vertrouwen en de kracht in zichzelf terug te vinden.

Creatief schrijven

Droom jij ervan om ooit een boek te publiceren, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Schrijfster en schrijfdocent Annie van Gansewinkel deelt graag haar kennis met jou. Leer alles over perspectief, tijdsverloop en dialogen. Wie weet ligt jouw debuut over een paar jaar in de winkels!

Levensverhalen schrijven

Heb jij iets meegemaakt en wil je jouw verhaal vertellen? Sommige levensverhalen moet je gewoon opschrijven. Annemarie van den Brink en Trea Scholten helpen je graag. Stap voor stap begeleiden zij jou bij het kiezen van een goed begin, de juiste vorm en invalshoek. Ook is er aandacht voor associatie- en verteltechnieken, herschrijven en – voor wie wil – een publicatie van het verhaal. Ga jij het schrijfavontuur aan?

Starten met schilderen: van schets tot schilderij

Paul Balk houdt zich al 30 jaar bezig met de schilderkunst. Hij leert je niet alleen de basistechnieken, maar helpt hij je ook inzicht te krijgen in alle beeldaspecten van de visuele werkelijkheid. Deze cursus is voor iedereen die de beginselen van de schilderkunst wil leren kennen én toepassen.


Hoe werkt studeren via Etadoro?

Een cursus van Etadoro bestaat uit gemiddeld zeven lessen die 2 tot 4 uur duren. Iedere les wordt ingeleid door een video van de trainer. Daarna kun je zelf de theorie bestuderen en de opdrachten maken. Ook bevat elke les een quiz waarmee je jouw nieuwe kennis kunt testen.

De cursussen van Etadoro zijn online te volgen. Hierdoor kun jij je eigen tijd indelen. Jij bepaalt zelf waar en wanneer je wilt studeren. Heb je een cursus afgerond? Dan kun je een certificaat aanvragen.


Ledenvoordeel

De online cursussen van Etadoro zijn er al vanaf € 55,-. Ben je lid van Kruiswerk? Dan ontvang je 20% korting.

Om gebruik te maken van de korting vraag je via onderstaande button jouw actiecode op. Ga naar www.etadoro.nl, vind de cursus die bij jou past en voer de actiecode in voordat je jouw winkelmandje afrekent.