Direct door naar content
Terug naar diensten

Etadoro lifestyle cursussen

Heb jij altijd al een cursus willen volgen, maar heb je te weinig tijd? Denk je dat een cursus duur is en stel je het daarom uit? Dat is niet nodig met de cursussen van Etadoro. Deze zijn leuk, betaalbaar en je hoeft er de deur niet uit. Wil jij je bijvoorbeeld verdiepen in lifestyle? Bekijk dan snel het aanbod.

Meer lezen

Heb je een vraag over
Etadoro lifestyle cursussen?

Bel ons op 0314 - 357 430 ma. t/m vr. van 9:00 - 13:00 uur
Chantal van Melis Ledenservice

info@kruiswerk.nl

Wat heb jij altijd al willen doen?

Leer het met een cursus van Etadoro.

In de categorie lifestyle kun je kiezen uit zes cursussen:
 

Mindfulness: de weg naar meer geluk in je leven

Mindfulness wordt steeds populairder. Niet zo raar als je bedenkt dat het voor meer rust zorgt en het help bij het maken van bewustere keuzes en het accepteren van de minder leuke dingen in je leven. Een aantal jaar geleden veranderde mindfulness het leven van Karin Hoens. Nu wil ze haar ervaring gebruiken om andere mensen te helpen.

Gelukskunde

Trainer en auteur Jan-Willem van den Brandhof geeft al meer dan dertig jaar trainingen over de hele wereld. Zijn doel is om mensen te helpen hun brein beter te benutten en ervoor te zorgen dat ze gelukkiger zijn, meer bereiken met minder energie en meer rust in hun hoofd creëren. Met deze cursus leer je op praktische wijze welke stappen je kan nemen om je geluksgevoel te vergroten.

Actief en positief met pensioen

Stoppen met werken is een ingrijpende gebeurtenis. Je neemt afscheid van een belangrijk deel van je leven en begint aan een nieuwe fase. Tijd om te ontdekken wat je nu echt wil doen. Mark Claus helpt je om het antwoord te vinden op die vraag.

Creëer uw ideale interieur

Wil jij jouw huis een make-over geven, maar kun je wel een helpende hand gebruiken? Judith Grimbergen begeleidt jou op het gebied van kleur, licht, materiaal en indeling. Zo heb jij weer genoeg inspiratie voor de ideale inrichting.

Een opgeruimd huis, een opgeruimd leven

Is het tijd om voor eens en altijd af te rekenen met de overbodige spullen in jouw huis? Leer hoe je spullen op een effectieve manier kunt ordenen of weggooien. Met de handige tips van Ilona Visker kun je ook na de cursus genieten van een opgeruimd huis.

Ontdek het heelal

Het heelal lijkt mysterieus, maar we ontdekken er steeds meer over. In deze cursus neemt wetenschapsjournalist Govert Schilling je mee op reis door het heelal. Maak kennis met de sterrenbeelden, de planeten, ons Melkwegstelsel en nog veel meer.


Hoe werkt studeren via Etadoro?

Een cursus van Etadoro bestaat uit gemiddeld zeven lessen die 2 tot 4 uur duren. Iedere les wordt ingeleid door een video van de trainer. Daarna kun je zelf de theorie bestuderen en de opdrachten maken. Ook bevat elke les een quiz waarmee je jouw nieuwe kennis kunt testen.

De cursussen van Etadoro zijn online te volgen. Hierdoor kun jij je eigen tijd indelen. Jij bepaalt zelf waar en wanneer je wilt studeren. Heb je een cursus afgerond? Dan kun je een certificaat aanvragen.


Ledenvoordeel

De online cursussen van Etadoro zijn er al vanaf € 55,-. Ben je lid van Kruiswerk? Dan ontvang je 20% korting.

Om gebruik te maken van de korting vraag je via onderstaande button jouw actiecode op. Ga naar www.etadoro.nl, vind de cursus die bij jou past en voer de actiecode in voordat je jouw winkelmandje afrekent.