Direct door naar content
Terug naar diensten

Etadoro Gezondheid Cursussen

Heb jij altijd al een cursus willen volgen, maar heb je te weinig tijd? Denk je dat een cursus duur is en stel je het daarom uit? Dat is niet nodig met de cursussen van Etadoro. Deze zijn leuk, betaalbaar en je hoeft er de deur niet uit. Wil jij je bijvoorbeeld verdiepen in gezondheid? Bekijk dan snel het aanbod.

Meer lezen

Heb je een vraag over
Etadoro gezondheid cursussen?

Bel ons op 0314 - 357 430 ma. t/m vr. van 9:00 - 13:00 uur
Chantal van Melis Ledenservice

info@kruiswerk.nl

Wat heb jij altijd al willen doen?

Leer het met een cursus van Etadoro.

Binnen de categorie gezondheid kun je kiezen uit vier cursussen:
 

Geheugentraining

Heb jij je altijd al afgevraagd hoe jouw brein werkt? Jan-Willem van den Brandhof houdt zich dagelijks bezig met de vraag hoe we om (kunnen) gaan met de grote hoeveelheid informatie die er elke dag op ons afkomt en hoe we ons brein beter kunnen benutten. In deze cursus geeft hij antwoord op die vragen.
 

Ontdek yoga, voor iedereen

Yoga is een veelgebruikte manier om lichaam en geest tot rust te laten komen. Yogadocent Jolanda van Rijn neemt je mee in de wereld van yoga. Daarbij komen zowel de praktijk als de theorie aan bod. Voorkennis is niet nodig. Dat maakt deze cursus geschikt voor beginners.

Bereik en behoud en gezond gewicht met Dr Frank

Hoe verander je jouw eetpatroon en zorg je ervoor dat die kilo’s dit keer ook echt wegblijven? Volgens Dr. Frank vallen mensen af met hun brein en niet met hun buik. In deze cursus geeft hij jouw inzicht in het omgaan met eten.

Beter slapen

‘De uren voor twaalf tellen dubbel’ en ‘Je moet minimaal acht uur slapen’. Er zijn veel wijsheiden over slapen, maar wat weten we er nou echt van? Slaaponderzoeker Rob de Ron verdiepte zich in de wetenschappelijke kant van slapen. Zijn kennis gebruikt hij om jou te leren hoe jij jouw kwaliteit van slapen kunt verbeter.


Hoe werkt studeren via Etadoro?

Een cursus van Etadoro bestaat uit gemiddeld zeven lessen die 2 tot 4 uur duren. Iedere les wordt ingeleid door een video van de trainer. Daarna kun je zelf de theorie bestuderen en de opdrachten maken. Ook bevat elke les een quiz waarmee je jouw nieuwe kennis kunt testen.

De cursussen van Etadoro zijn online te volgen. Hierdoor kun jij je eigen tijd indelen. Jij bepaalt zelf waar en wanneer je wilt studeren. Heb je een cursus afgerond? Dan kun je een certificaat aanvragen.

 


Ledenvoordeel

De online cursussen van Etadoro zijn er al vanaf € 55,-. Ben je lid van Kruiswerk? Dan ontvang je 20% korting.

Om gebruik te maken van de korting vraag je via onderstaande button jouw actiecode op. Ga naar www.etadoro.nl, vind de cursus die bij jou past en voer de actiecode in voordat je jouw winkelmandje afrekent.