Direct door naar content
Terug naar diensten

Etadoro geschiedenis cursussen

Heb jij altijd al een cursus willen volgen, maar heb je te weinig tijd? Denk je dat een cursus duur is en stel je het daarom uit? Dat is niet nodig met de cursussen van Etadoro. Deze zijn leuk, betaalbaar en je hoeft er de deur niet uit. Wil jij je bijvoorbeeld verdiepen in de geschiedenis? Bekijk dan snel het aanbod.

Meer lezen

Heb je een vraag over
Etadoro geschiedenis cursussen?

Bel ons op 0314 - 357 430 ma. t/m vr. van 9:00 - 13:00 uur
Chantal van Melis Ledenservice

info@kruiswerk.nl

Wat heb jij altijd al willen doen?

Leer het met een cursus van Etadoro.

In de categorie geschiedenis kun je kiezen uit vier cursussen:
 

Klassieke mythologie en de invloed op onze tijd

Je hebt vast al eens van Zeus en Aphrodite gehoord, maar ken je ook hun verhalen? Lineke van Laanen vertelt je er alles over. Zo leer je over de belangrijkste goden en helden en de bijbehorende verhalen. Je merkt al gauw dat hun invloeden nog altijd aanwezig zijn in onze huidige samenleving.
 

Inleiding in de kunstgeschiedenis

Kun jij erg genieten van kunst en zou je er graag meer over willen weten? Ga samen met docent Jana Waarts op reis langs verschillende stromingen en stijlen. Ook leer je kijken naar de betekenissen en de verhalen die vaak via symbolen in kunstwerken zijn vastgelegd.

Reis door de filosofie

Socrates en Spinoza, wie kent ze niet. Zij behoren tot de belangrijkste denkers uit de filosofie. In deze cursus geeft John de Graaf een inleiding in de Westerse filosofie over de volle breedte. Aan de hand van het gedachtengoed van de belangrijkste grote denkers krijg je inzicht in logica, wetenschapsleer, metafysica, antropologie ethiek en politieke filosofie.

De ontkerkelijking van Nederland

De kerk staat in veel levens niet meer centraal. In deze cursus gaat Ben Speet in op deze verandering. Hij behandelt de opkomst van het christendom, het gedachtegoed van de Middeleeuwen, de Hervorming en de Verlichting, en de ‘rebellie’ tijdens de roerige Jaren Zestig.


Hoe werkt studeren via Etadoro?

Een cursus van Etadoro bestaat uit gemiddeld zeven lessen die 2 tot 4 uur duren. Iedere les wordt ingeleid door een video van de trainer. Daarna kun je zelf de theorie bestuderen en de opdrachten maken. Ook bevat elke les een quiz waarmee je jouw nieuwe kennis kunt testen.

De cursussen van Etadoro zijn online te volgen. Hierdoor kun jij je eigen tijd indelen. Jij bepaalt zelf waar en wanneer je wilt studeren. Heb je een cursus afgerond? Dan kun je een certificaat aanvragen.


Ledenvoordeel

De online cursussen van Etadoro zijn er al vanaf € 55,-. Ben je lid van Kruiswerk? Dan ontvang je 20% korting.

Om gebruik te maken van de korting vraag je via onderstaande button jouw actiecode op. Ga naar www.etadoro.nl, vind de cursus die bij jou past en voer de actiecode in voordat je jouw winkelmandje afrekent.