Zwangerschapskleding

Zwangerschapskleding

0 beoordelingen

Via Kruiswerk krijgt u 15% korting op zwangerschapskleding en -lingerie voor tijdens en na de zwangerschap.

Zwangerschapskleding dragen

Zwangerschapskleding groeit mee met uw lichaam en kan de hele zwangerschap door gedragen worden. Wanneer je begint met het dragen van zwangerschapskleding verschilt per persoon en per zwangerschap. De één kan na drie maanden nog steeds haar gewone kleding aan, terwijl de ander al na zes weken een zwangerschapsbroek nodig heeft. Het is natuurlijk wel zo, dat hoe eerder u zwangerschapskleding draagt, hoe langer u er plezier van heeft. En na de bevalling is uw lichaam niet direct weer de oude, dus ook na de zwangerschap kunt u uw favoriete kledingstukken nog door dragen. Leden van Kruiswerk shoppen diverse zwangerschapsmode met 15% korting.

Zwangerschapslingerie

Uw lichaam verandert tijdens de zwangerschap. Niet alleen uw buik neemt in omvang toe, maar ook uw borsten: ze kunnen wel tot drie cupmaten groeien! Via Kruiswerk krijgt u gratis bh-advies over de juiste pasvorm, maat en stijl. Het is belangrijk om gedurende uw zwangerschap ondergoed te dragen dat extra ondersteuning biedt aan uw rug, buik en borsten.

Voedingsbh 

Als u borstvoeding geeft of wilt gaan geven, kunt u ook kiezen voor een voedingsbh. Deze zijn speciaal gemaakt voor borsten die van omvang veranderen en tevens voorzien van handige voedingsclips, die de tepels blootleggen bij het voeden. Zwangerschapslingerie is tegenwoordig verkrijgbaar in mooie uitvoeringen en bijna niet meer van normale lingerie te onderscheiden. Via Kruiswerk krijgt u ook 15% korting op lingerie voor elk moment in uw zwangerschap.

Korting op zwangerschapskleding

Als lid van Kruiswerk Achterhoek krijgt u:

✓ 15% korting op zwangerschapskleding
15% korting op zwangerschapslingerie
Gratis (voedings)bh-advies

Zwangerschapskleding of -lingerie bestellen

Wilt u gebruikmaken van de ledenkorting op zwangerschapskleding of -lingerie? Doorloop dan de onderstaande stappen.

1. Klik op de groene knop 'Vraag deze dienst direct aan!'
2. U ontvangt een persoonlijke kortingscode
3. Ga naar de webshop en vul uw winkelwagen
4. Vul uw kortingscode in en reken af met iDeal of PayPal