Zorgservice

Zorgservice

0 beoordelingen

Heeft u een wens of een vraag over zelfstandig wonen, zorg of welzijn? De Zorgservice consulenten van Kruiswerk kennen het Achterhoekse zorglandschap en helpen u verder. De Zorgservice is altijd gratis voor Kruiswerk leden.

Vragen over zorg

Het Nederlandse zorgstelsel is aan verandering onderhevig en dat roept veel vragen op. Mensen zien door de bomen het bos niet meer en hebben vaak geen idee waar ze voor bepaalde zorg of voorzieningen terecht kunnen. Onze consulenten van de Zorgservice hebben kennis van hoe de zorg georganiseerd is en helpen u verder door te luisteren, informeren, verwijzen en bemiddelen. U kunt bij ons terecht met al uw vragen over zelfstandig wonen, zorg en welzijn. Samen met u gaan we op zoek naar een oplossing, desgewenst bij u thuis.

Zorgservice loket

Het Zorgservice loket bevindt zich op de tweede verdieping van 't Brewinc in Doetinchem (IJsselkade 17). Hier kunt u van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur terecht. U kunt gewoon binnenlopen, maar ook bellen om een afspraak te maken. Dan kunt u uw situatie of vraag vast kort toelichten, zodat wij ons daar op kunnen voorbereiden als dit nodig is. In verband met de maatregelen omtrent het coronavirus (Covid-19) is het op dit moment niet mogelijk om het Zorgservice loket te bezoeken. 

Zorgservice aanvragen

Heeft u een vraag of een wens die u met onze Zorgservice consulenten wilt bespreken? Neem dan op één van de volgende manieren contact met ons op:

  • 1. Telefonisch: bel 0314 - 357 430 en vraag naar onze Zorgservice consulente, bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur;
    2. E-mail: stuur uw vraag naar info@kruiswerk.nl;
    3. Website: vul hier het contactformulier in;
    4. Loket: bezoek onze Zorgservice consulenten aan het Kruiswerk loket. Deze vindt u op de tweede etage van 't Brewinc in Doetinchem (IJsselkade 17). U kunt hier van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur terecht. In verband met de maatregelen omtrent het coronavirus (Covid-19) is het op dit moment niet mogelijk om het Zorgservice loket te bezoeken.