ZekerBewegen

ZekerBewegen

0 beoordelingen

Kruiswerk Achterhoek en Liemers biedt in samenwerking met Judo Bond Nederland het programma ‘ZekerBewegen’ aan.

ZekerBewegen is een training gegeven door Judo Bond Nederland die de bewegingsvrijheid van senioren vergroot. U gaat aan de slag met instructeurs om beweegvaardigheden te verbeteren. Ook leert u vallen zo veel mogelijk voorkomen door spierversterkende en balansoefeningen.

Training ZekerBewegen

Een val is niet altijd te vermijden. Daarom leert u ook hoe u veilig valt en hoe u weer snel opstaat na een val. Bij de training biedt Kruiswerk Achterhoek en Liemers een thuisscan aan. Bij de thuisscan wordt onder meer gekeken naar (onnodige) obstakels, voldoende verlichting, leuningen en ondergrond.

ZekerBewegen gratis voor VGZ-verzekerdenDe prijs van de training is € 75,00. Bent u lid van Kruiswerk Achterhoek en Liemers, dan krijgt u € 15,00 korting. 
Bent u verzekerd bij VGZ en aangesloten bij het Kruiswerk Zorgcollectief, dan wordt de training ZekerBewegen volledig vergoed (*vanuit het preventiebudget van uw aanvullende verzekering).

Het ZekerBewegen programma bestaat uit:

- 6 trainingen van anderhalf uur en een kopje koffie of thee
- oefeningen voor thuis
- gratis thuisscan 'kan ik veilig oud worden in mijn woning?'

De training ZekerBewegen wordt georganiseerd in samenwerking met Judo Bond Nederland. De data en tijdstippen zijn afhankelijk van het aantal aanmeldingen en beschikbaarheid van de instructeurs. Heeft u interesse in deze training? Meld u dan nu aan. Wanneer er een training ZekerBewegen bij u in de buurt georganiseerd wordt, nemen wij contact met u op.