Uitjes-voor-ouderen

Uitjes voor ouderen

0 beoordelingen

Geniet met een klein gezelschap van een heerlijke middag of avond uit. Via Kruiswerk krijgt u eenmalig € 5,- korting bij de eerste keer dat u meegaat met Stichting Vier het Leven. 

Vier het Leven 

Vier het Leven is de stichting die ouderen mee uit neemt. Zij organiseren film-, theater-, concert- en museumbezoeken voor ouderen die houden van culturele uitjes, maar er tegen opzien hier alleen naartoe te gaan. Vier het Leven werkt met vrijwillige gastvrouwen en -heren die u thuis ophalen en u samen met maximaal twee andere gasten naar het theater, filmhuis of museum brengen. Hier wordt u ontvangen met koffie of thee en kunt u kennismaken met de andere bezoekers van Vier het Leven. In de pauze drinkt u gezellig wat met elkaar en na afloop brengt uw gastvrouw of -heer u weer naar huis. 

Culturele uitjes voor ouderen

Vier het Leven richt zich specifiek op ouderen (vanaf 65 jaar) die minder mobiel zijn en/of er weinig meer op uitgaan. Met stichting Vier het Leven geniet u samen met andere liefhebbers van de mooiste culturele activiteiten. De vrijwilligers begeleiden u persoonlijk van deur tot deur, want samen uit is samen genieten! Klik hier om het programma van Vier het Leven te bekijken. Als u uw postcode invoert, ziet u alle voorstellingen bij u in de buurt op een rijtje. 

Ledenvoordeel

  •  Eenmalig € 5,- korting bij de eerste keer dat u meegaat met Vier het Leven.
  • Geef bij de reservering van uw eerste uitje aan dat u gebruik wilt maken van de korting als Kruiswerk-lid. Dit gaat het gemakkelijkst telefonisch of via het papieren reserveringsformulier van Vier het Leven.