TOK

TOK digitale stamtafel

0 beoordelingen

Wist u dat meer dan een miljoen Nederlanders zich eenzaam voelen? Wilt u meer contact met vrienden of familie? Of kunt u daarin van meer betekenis zijn voor een ander? TOK, Tafel Om aan te Kletsen, verbindt mensen met elkaar. Jong en oud, familie en buren, bekenden en onbekenden. Tokt u mee vanaf eind januari 2019?

Zo werkt TOK

Dagelijks even een praatje maken, juist als het niet zo makkelijk is om even bij elkaar langs te gaan. Al onze leden hebben gratis toegang tot TOK.nl. Vanaf eind januari 2019 kunt u volop tokken!

Tokt u ook mee?

Met TOK is online met elkaar kletsen leuk en simpel. En foto’s of filmpjes delen kan ook. Het lijkt een beetje op chatten in een WhatsApp-groep, maar werkt anders. In een beveiligde digitale omgeving nodigt u zelf mensen uit waarmee u wilt kletsen, naar wens met of zonder beeld erbij.

Gratis

Als lid van de ledenvereniging kunt u gratis een tafel aanmaken op www.tok.nl. Wilt u iemand uitnodigen aan tafel, dan werkt dat eenvoudig: vul het e-mailadres van die persoon in bij de tafel en er volgt automatisch een uitnodiging voor een praatje. Tafelgenoten hoeven overigens geen lid te zijn om deel te nemen aan het gesprek. 

Makkelijk en vertrouwelijk

Het platform is makkelijk in gebruik en ook toegankelijk als u zich niet helemaal thuis voelt in de digitale wereld. Wat u aan gesprekken voert, blijft vertrouwelijk en kan niet met derden worden gedeeld. En als u niet meer wilt ‘tokken’, dan wist u gegevens heel eenvoudig. Een gerust gevoel.

Workshop bij u in de buurt

Meer weten over TOK? Meld u dan aan voor een TOK-workshop bij u in de buurt. Er worden workshops bij u in de buurt gehouden waar de mensen van TOK en studenten u kunnen helpen. Wanneer? Klik op de link hieronder:

Bekijk locaties en tijden

Meld u op tijd aan, de maximale groepsgrootte is 10 personen.