Theaterbezoek voor ouderen

Theaterbezoek voor ouderen

0 beoordelingen

Geniet met een klein gezelschap van een heerlijke middag of avond uit. Via Kruiswerk krijgt u eenmalig € 5,- korting bij de eerste keer dat u meegaat met Stichting Vier het Leven. 

Vier het Leven 

Vier het Leven is de stichting die ouderen mee uit neemt. Zij organiseren voornamelijk theaterbezoeken, maar ook film-, concert- en museumbezoeken voor ouderen die houden van culturele uitjes, maar er tegenop zien hier alleen naartoe te gaan. Vier het Leven werkt met vrijwillige gastvrouwen en -heren die u thuis ophalen en u samen met maximaal twee andere gasten naar het theater, filmhuis of museum brengen. Hier wordt u ontvangen met koffie of thee en kunt u kennismaken met de andere bezoekers van Vier het Leven. In de pauze drinkt u gezellig wat met elkaar en na afloop brengt uw gastvrouw of -heer u weer naar huis. 

Culturele uitjes voor ouderen

Vier het Leven richt zich specifiek op ouderen (vanaf 65 jaar) die minder mobiel zijn en/of er weinig meer op uitgaan. Met stichting Vier het Leven geniet u samen met andere liefhebbers van de mooiste culturele activiteiten. De vrijwilligers begeleiden u persoonlijk van deur tot deur, want samen uit is samen genieten!

Programma

Voer uw postcode in op de website van Vier het Leven om alle activiteiten in uw buurt te zien.

Ledenvoordeel

Leden van Kruiswerk ontvangen eenmalig € 5,- korting bij de eerste keer dat u meegaat met Vier het Leven.

Geef bij de reservering van uw eerste uitje aan dat u gebruik wilt maken van de korting als Kruiswerk lid. Dit gaat het gemakkelijkst telefonisch of via het papieren reserveringsformulier van Vier het Leven.