Steunkousen-service

Steunkousen service

0 beoordelingen

Heeft u moeite met het aantrekken van uw steunkousen? Via Kruiswerk maakt u kennis met Betsy: de aan- en uittrekhulp van uw steunkousen.

Hulp bij het aantrekken van uw steunkousen

Wanneer steunkousen niet op de juiste manier of onregelmatig worden gedragen, kan dit medische gevolgen hebben. Het is dus belangrijk om uw kousen iedere dag met zorg aan te trekken. Lukt dat niet zelf? Dan helpt Betsy u graag bij het zorgvuldig aan- en uittrekken van uw steunkousen.

Werkwijze steunkousenservice

  1. Vraag de steunkousenservice van Betsy aan via het aanmeldformulier of telefonisch bij onze ledenservice: 0314 357 430.
  2. Vervolgens neemt Betsy contact met u op voor een kennismakingsgesprek.
  3. Tijdens het kennismakingsgesprek wordt u uitgelegd hoe de Betsy-service precies werkt.
  4. Vanaf nu kunt u op ieder moment van de dag (en nacht) de hulp van Betsy inschakelen. Dit kan via de Betsy-app, maar ook per e-mail of telefonisch. 

Voordelen Betsy

✓ Betsy komt waar en wanneer u wilt, 24 uur per dag en 7 dagen in de week.
✓ U kunt de service op vaste tijden aanvragen, maar ook op wisselende momenten.
✓ Betsy’s werken in kleine wijkteams en zijn nauw betrokken bij de (wijk)verpleegkundigen en andere zorgprofessionals.
✓ Betsy houdt u zelfstandig en onafhankelijk.
✓ Betsy is WTZi erkend. 
✓ De hulp van Betsy wordt vergoed door uw zorgverzekeraar.  

Kwaliteit Betsy-service

Betsy's zijn gespecialiseerd in het aan- en uittrekken van uw steunkousen. Alle medewerkers worden getraind op de Betsy Academy, waar ze leren op de juiste, uniforme manier therapeutische steunkousen aan- en uit te trekken. Ze werken nauw samen met (wijk-)verpleegkundigen, artsen en andere zorgprofessionals, zodat er direct een relevante zorginstantie kan worden ingeschakeld, mocht dit nodig zijn. Verder zijn alle Betsy's erkend en gecertificeerd door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. 

Steunkousenservice Betsy aanvragen

Wilt u gebruikmaken van de hulp van Betsy bij het aantrekken van uw steunkousen? Vul dan het aanvraagformulier in of bel onze ledenservice op 0314 357 430.

Betsy declareert

De kosten voor de steunkousenservice worden vergoed vanuit uw basisverzekering. Betsy declareert deze kosten direct bij uw zorgverzekeraar. De kosten vallen onder het eigen risico. Als uw eigen risico nog niet is verbruikt, ontvangt u van de zorgverzekeraar een factuur met de verrekening van de kosten.