veilige polsbandjes

Polsbandjes kind

0 beoordelingen

Kruiswerk biedt fleurige polsbandjes die u kunt laten bedrukken met uw naam en/of telefoonnummer. Leden ontvangen € 3,- korting op een setje van drie polsbandjes.

Veilig polsbandje 

De grootste angst van ouders is om de kinderen uit het oog te verliezen. Voor je het weet zijn ze verdwaald in het winkelcentrum en gaan ze op in de drukke menigte. Gelukkig is het negen van de tien keer vals alarm, maar het blijft schrikken. De polsbandjes van Ring-rings zijn fleurige armbandjes met uw naam en/of telefoonnummer, zodat anderen u altijd kunnen bereiken als uw kind verdwaald is. 

Persoonlijk bedrukt

Ring-rings zijn gepersonaliseerde polsbandjes voor peuters en kleuters. De siliconen polsbandjes zijn te bestellen in verschillende vrolijke kleuren en kunnen in reliëf worden bedrukt. Zo kunt u bijvoorbeeld de naam van uw kind er in laten bedrukken met het telefoonnummer van papa of mama. Met de bandjes creëert u een stukje rust bij uzelf en vergroot u de kans dat u uw kind weer snel terugvindt. Goed om te weten: van elk verkocht bandje doneert Ring-rings.com € 0,50 aan het goede doel War Child.

Ledenvoordeel

€ 3,- korting op een setje van drie polsbandjes. U betaalt € 9,99 i.p.v. € 12,99.
Gratis verzendkosten

Polsbandjes bestellen

Volg onderstaande stappen om de polsbandjes met korting te bestellen.

1. Klik op 'Vraag deze dienst direct aan!' en vul uw gegevens in
2. U ontvangt een persoonlijke kortingscode
3. Ga naar de webshop van Ring-rings en kies uw armbandjes
4. Vul uw kortingscode in bij het afrekenen