personal organiser

Personal organizer

0 beoordelingen

Een personal organizer begeleidt en adviseert bij het creëren van meer overzicht en structuur in de breedste zin van het woord. Via Kruiswerk krijgt u € 5,- korting per uur op de hulp van een personal organizer.

Opruimcoach

Bij het hebben van te veel spullen en gebrek aan overzicht, kan een personal organizer ingeschakeld worden om uw huis, zolder en/of bureau weer overzichtelijk te maken. Ook als u last heeft van keuzestress of bij behoefte aan structuur van uw administratie kan Kruiswerk uitkomst bieden. Een personal organizer wordt ook wel beschouwd als een opruimcoach. Het opruimen van spullen is echter geen doel op zich, maar een middel om rust en ruimte te creëren. Het resultaat van een personal organizer is dat u weer ruimte krijgt voor andere dingen. Een opgeruimde omgeving zorgt namelijk ook voor een opgeruimd hoofd, waardoor u meer rust en energie zult krijgen. De personal organizer van Kruiswerk is aangesloten bij de erkende Nederlandse Beroepsvereniging Professional Organizers (NBPO).

Werkzaamheden personal organizer

De personal organizer via Kruiswerk biedt een-op-een coaching, begeleiding en advies op maat. U als klant staat altijd centraal in het proces. Tijdens een eerste oriënterend gesprek wordt het probleem vastgesteld en aan de hand van uw wensen maakt u samen een plan van aanpak. Het komt ook veel voor dat mensen na een ingrijpende gebeurtenis, zoals overlijden, ziekte of een echtscheiding, een personal organizer inschakelen om hun leven weer overzichtelijk te maken. Doordat iedere situatie een andere vorm van coaching en begeleiding vereist, zijn de taken van een personal organizer heel divers. Enkele mogelijke taken zijn:

✓ Inrichten van (delen van) de woning
✓ Structureren van belangrijke papieren
✓ Ordenen van werkplekken
✓ Helpen met plannen

Naderhand wordt het proces geëvalueerd, zodat u de aangebrachte structuur zelfstandig vast kunt houden. 

Ledenvoordeel

Leden van Kruiswerk krijgen € 5,- korting per uur op een-op-een coaching van een personal organizer. U betaalt dan geen € 65,-, maar € 60,- per uur.

Aanvragen

Wilt u de hulp van een personal organizer inschakelen? Vul dan het aanvraagformulier in. Wij nemen binnen enkele werkdagen contact met u op.