Direct door naar content
Terug naar diensten

Etadoro online cursussen

Echt goed fotograferen? Alles leren over mindfulness? Droom je over het starten van een moestuin, maar weet je niet waar je moet beginnen? Je kunt het allemaal heel eenvoudig leren met Etadoro. Etadoro biedt online cursussen met de meest uiteenlopende onderwerpen.

Meer lezen

Heb je een vraag over
Online cursussen?

Bel ons op 0314 - 357 430 ma. t/m vr. van 9:00 - 13:00 uur
Chantal van Melis Ledenservice

info@kruiswerk.nl

Leer iets nieuws met de cursussen van Etadoro

Vraag de kortingscode aan en ontvang 20% korting op een cursus. 

Etadoro geeft cursussen in 4 categorieën:
 

Gezondheid

Heb jij behoefte aan een goede nachtrust? Wil je weten hoe die kilo’s dit keer echt wegblijven? Neem eens een kijkje in de categorie gezondheid. Hier vind je cursussen die jou ondersteunen op het gebied van lichaam en geest. 

Klik hier voor meer informatie en bekijk het gehele aanbod.

Lifestyle

Kun jij wel wat mindfulness in je leven gebruiken? Wil je tips voor een opgeruimd huis of weten hoe je jouw ideale interieur creëert? De cursussen in de categorie lifestyle helpen je daarbij. 

Klik hier voor meer informatie en bekijk het gehele aanbod.

Vrije Tijd

Ga je nu eindelijk beginnen aan je debuutroman? Droom je al langer van een eigen moestuin? Stel het niet langer uit. In de categorie vrije tijd vind je cursussen die jou helpen jezelf verder te ontwikkelen op persoonlijk gebied. 

Klik hier voor meer informatie en bekijk het gehele aanbod.

Geschiedenis

Altijd al meer willen weten over kunstgeschiedenis? Ben jij benieuwd hoe de klassieke mythologie onze tijd heeft beïnvloed? In de categorie geschiedenis vind je cursussen die jou hier inzicht in geven. 

Klik hier voor meer informatie en bekijk het gehele aanbod.

 

Wat heb jij altijd al willen doen?

Via Kruiswerk volg jij interessante online cursussen via Etadoro. Bij Etadoro vind je een gevarieerd aanbod aan online cursussen over interessante en verrassende onderwerpen: van interieurstyling tot bewust assertief. Om jezelf verder te ontwikkelen of gewoon omdat je het leuk vindt.

Online: bij jou thuis

De cursussen van Etadoro zijn online te volgen. Je kunt dus rustig in je eigen tijd, aan je eigen keukentafel of lekker op de bank, de lessen van een Etadoro cursus volgen.

Gevarieerd cursusaanbod

Iedere cursus bestaat uit 7 lessen. Elke les bestaat uit verschillende onderdelen. Zo krijg je een stukje theorie, krijg je in iedere les gevarieerde opdrachten om uit te voeren en wordt jouw kennis aan het einde van een les getest met een quiz. Na afronding van de cursus ontvang je een certificaat vanuit Etadoro.


Altijd wel een geschikte cursus voor jou

  • Etadoro heeft een compleet aanbod aan cursussen: van lifestyle tot geschiedenis;
  • Een cursus bestaat uit 7 lessen, inclusief gevarieerde opdrachten en een quiz om jouw kennis te testen;
  • Gemakkelijk vanuit jouw eigen huis;
  • Na afronding van de cursus ontvang je een certificaat.

Ledenvoordeel

De online cursussen van Etadoro zijn er al vanaf € 55,-. Ben je lid van Kruiswerk? Dan ontvang je 20% korting op de online cursussen.

Om gebruik te maken van de korting vraag je via onderstaande button jouw actiecode op. Ga naar www.etadoro.nl, vind de cursus die bij jou past en voer de actiecode in voordat je jouw winkelmandje afrekent.