Fietsenmaker-onderweg

Fietsenmaker onderweg

0 beoordelingen

De fietsenmaker onderweg van Kruiswerk Achterhoek schiet het hele jaar voordelig te hulp bij pech onderweg. Leden krijgen 10% op de pechpas. 

Werkwijze fietsenmaker onderweg

De fietsenmaker onderweg biedt pechhulp aan voor gewone, elektrische en bijzondere fietsen (ligfiets, tandem, driewieler en bakfiets), tweewielers met motoraandrijving (scooters en brom- en snorfietsen) en scootmobielen. Als u onderweg met één van deze vervoersmiddelen pech krijgt, komt onze fietsenmaker met zijn mobiele werkplaats naar u toe, waar u ook bent. De fietswerkplaats bevat alle apparatuur en gereedschappen om uw fiets ter plekke te repareren. Lukt dit onverhoopt niet of wilt u liever teruggebracht worden, dan nemen wij u en uw kapotte fiets mee. Als u samen onderweg bent, brengen we uw fietsmaatje en zijn of haar fiets uiteraard ook weer terug naar huis.

Pechpas

De pechpas wordt veel gebruikt door fietsliefhebbers en geeft u een veilig gevoel als u onderweg bent. Met het abonnement op de pech-onderweg-service heeft u altijd een fietsenmaker bij de hand. U ontvangt een pechpas en bent daarmee een jaar lang, zeven dagen per week, 24 uur per dag verzekerd van gratis pechhulp door heel Nederland. Indien er onderdelen nodig zijn om uw rijwiel te repareren, zijn deze kosten wel voor uw eigen rekening. De pechhulp in de Achterhoek wordt verzorgd door onze fietsenmaker aan huis. Om u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn, wordt u in de rest van het land door een van zijn collega’s geholpen.

Ledenvoordeel Fietsenmaker onderweg

Als u lid bent van Kruiswerk Achterhoek profiteert u van:
  • 10% korting op alle soorten pechpassen voor een jaar gratis pechhulp: u ontvangt de pechpas, afhankelijk van het type fiets/voertuig dat u rijdt, vanaf € 29,25 (niet-leden: vanaf €32,50)*
  • € 7,50 korting op de partnerpas: uw partner schaft dankzij uw pas een pechpas aan met € 7,50 korting. 

  • * Deze prijs geldt voor een normale fiets of een elektrische fiets. Voor speciale fietsen, tweewielers met motor en scootmobielen gelden andere tarieven.