mindfulness-training

Mindfulness training

0 beoordelingen

Als lid van Kruiswerk volgt u voordelig een training mindfulness. U krijgt € 40,- ledenkorting op een training van acht bijeenkomsten.

Mindfulness

Iedereen heeft wel eens meegemaakt dat hij ’s nachts wakker ligt en tevergeefs probeert het gepieker tot rust te brengen. Herkent u het gevoel dat u wel minder zou willen, maar niet goed weet hoe u dat moet doen? Dan is een training mindfulness echt iets voor u. Mindfulness is een methode om rust te ervaren in ons drukke en hectische leven.

Training mindfulness

De training is gebaseerd op een methode die John Kabat-Zinn in Amerika heeft ontwikkeld en wordt verzorgd door Yvonne Bos, psychosomatisch fysiotherapeut en mindfulnesstrainer. Deze training is geschikt voor iedereen die meer rust en ruimte wil ervaren in het drukke leven en/of beter om wil gaan met klachten, zoals stress en vermoeidheid. Enkele oefeningen uit de training zijn:

✓ Ontspanningsoefeningen
✓ Concentratieoefeningen
✓ Ademhalingsoefeningen
✓ Bewegingsoefeningen
✓ Oefeningen om uw lichaam, gedachten en gevoelens te leren kennen
 

Programma

De basistraining mindfulness bestaat uit acht bijeenkomsten van twee uur en een groep heeft zes tot tien deelnemers. In september start er weer een nieuwe cursus in Terborg en Lochem. 

Locatie Terborg: Kulturhus

Woensdagavond van 19:00 tot 21:00 uur
Data: 13, 20, 27 september | 4 en 25 oktober | 1, 8 en 15 november

Locatie Lochem: Praktijk voor Fysiotherapie de Brug

Donderdagmiddag van 13:30 tot 15:30 uur
Data: 14, 21, 28 september | 5 en 19 oktober | 2, 16 en 23 november

Ledenvoordeel

Leden van Kruiswerk ontvangen € 40,- korting op een training mindfulness. Voor een training van acht bijeenkomsten betaalt u € 185,- i.p.v. € 225,- (niet-leden). Deze kosten zijn inclusief werkboek en oefen-cd’s.  

Aanmelden mindfulness training

Wilt u meer informatie of u aanmelden voor de training mindfulness? Vul dan het aanvraagformulier in en zet uw vraag en/of locatie waar u zich voor wilt aanmelden in het opmerkingenveld. Wij nemen dan binnen enkele werkdagen contact met u op.