Direct door naar content
Terug naar diensten

Mindful bewegen

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Maak kennis met verschillende vormen van bewegen en leer luisteren naar jouw eigen lichaam tijdens een mindful cursus. Je wordt je bewust van je eigen houding en houdt je aandacht bij het bewegen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te bewegen, met een rustige ademhaling maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment. 

Meer lezen

Heb je een vraag over
Mindful bewegen?

Bel ons op 0314 - 357 430 ma. t/m vr. van 9:00 - 13:00 uur
Chantal van Melis Ledenservice

info@kruiswerk.nl

Direct aanmelden voor een Mindful Walk of Run?

Klik snel verder voor een locatie bij jou in de buurt en om je direct aan te melden.

Ik vond het heerlijk om sinds jaren weer hard te kunnen lopen zonder ergens last van te krijgen. Daarnaast heb ik diverse ademhalingstechnieken geleerd, die mij weer konden helpen om mijn bloeddruk omlaag te krijgen.

Marie

Aandacht voor lichaam en geest 

  • Bewegen in het hier en nu;
  • Bewustwording van houding en kracht;
  • Hardlopen, wandelen of fietsen gecombineerd met mindfulness.

Minder stress en meer energie 

Mindful Walk 

Wil je graag in groepsverband leren hoe je mindful kunt wandelen, dan is de 5-weekse cursus Mindful Walk geschikt voor jou. De cursus is geschikt voor iedereen. De training duurt 1,5 uur per keer en is zo opgezet dat zowel de gevorderde als de beginnende wandelaar kan meedoen.  

Mindful Run 

Als je in groepsverband, zonder prestatiedruk wilt leren hoe je mindful kunt hardlopen, dan is de 5-weekse cursus Mindful Run geschikt voor jou. De cursus is geschikt voor iedere hardloper. De training duurt 1,5 uur per keer en is zo opgezet dat zowel de gevorderde als de beginnende hardloper kan meedoen. 

Mindful Cycling 

Mindful Cycling gebruikt in al haar activiteiten de combinatie van Mindfulness, ademhalingstechnieken in combinatie met mountainbiken of wielrennen. Ademhalingstechnieken passen we toe om het maximale rendement uit je ademhaling te halen. Mindful Cycling leert je hoe je volop van het fietsen en de omgeving kunt genieten met een juiste ademhaling. 

Mindful Run & Zwanger  

Regelmatig wandelen of hardlopen tijdens je zwangerschap verbetert je conditie, geeft energie, vermindert de kans op zwangerschapskwalen en zorgt voor een gezondere gewichtstoename. 

Mindful Run & Zwanger leert je hoe je volop van je zwangerschap en je omgeving kunt genieten, door dichtbij jezelf te blijven. Luisteren naar je lichaam en lopen zonder prestatiedruk zorgen voor meer balans, minder stress en meer energie. Een juiste houding, goede ademhaling en innerlijke rust brengen je in je kracht. 

Wil je graag in groepsverband leren hoe je mindful kunt wandelen of hardlopen tijdens je zwangerschap dan is de 5-weekse Mindful Run Zwanger geschikt voor jou. De cursus is geschikt voor zwangeren vanaf week 12 t/m week 22. 

Ledenvoordeel

Ben je al lid van Kruiswerk? Dan krijg je 10% korting op de 5-weekse groepscursussen. Wil je eerst proberen of Mindful bewegen iets voor jou is? Volg dan eerst een gratis kennismakingsclinic. 

Om gebruik te maken van het voordeel, geef je bij aanmelding aan dat je korting krijgt via Kruiswerk.

Kijk voor meer info op www.mindfulrun.nl  

Agenda