Kindercoach

Kindercoach

0 beoordelingen

Opvoeden en opgroeien is leuk, maar niet altijd makkelijk. Via Kruiswerk krijg je 15% korting per uur op de hulp van een kindercoach. 

Kindercoaches

Een kindercoach zorgt ervoor dat je kind weer lekker in zijn of haar vel zit en kan helpen bij uiteenlopende situaties, zoals leren omgaan met boosheid en angst, verdriet bij scheiding en/of overlijden, faalangst, overprikkeling, stress en beelddenken. 

Kindercoaches Gelderland

Kruiswerk werkt samen met Kindercoaches Gelderland, een initiatief van kindercoaches uit Gelderland. Iedere kindercoach heeft haar eigen expertise en op deze manier bundelen ze hun krachten. De coaches organiseren workshops en thema-avonden, maar ondersteunen ook bij het opvoeden van kinderen als het even moeilijk is.

Ledenvoordeel

Als lid van Kruiswerk krijg je 15% korting per uur bij Kindercoaches Gelderland. De coaches die hierbij zijn aangesloten, hanteren een eigen tarief en variëren tussen de € 60,- en € 65,- per uur.

Aanvragen

Wil je meer informatie over een van de kindercoaches en hun expertises, of een kindercoach aanvragen? Vul dan het aanvraagformulier in en stel je vraag of geef de situatie van jouw kind in het opmerkingenveld weer. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op, om de geschikte coach te vinden.