Direct door naar content
Terug naar diensten

Kindercoach

Opvoeden en opgroeien is leuk, maar niet altijd makkelijk. Soms loopt je kind ergens tegenaan waar je wel wat hulp bij kan gebruiken. Dan biedt een kindercoach hulp. Via Kruiswerk krijg je 15% korting per uur op de hulp van een kindercoach. 

Meer lezen

Heb je een vraag over
Kindercoach?

Bel ons op 0314 - 357 430 ma. t/m vr. van 9:00 - 13:00 uur
Chantal van Melis Ledenservice

info@kruiswerk.nl

Schakel de hulp in van Kindercoaches Gelderland

En laat je helpen bij de opvoeding van jouw kind. 

Neem de zorgen weg bij jouw kind 

  • Zit je kind niet lekker in z’n vel? De kindercoach helpt;
  • Onder andere bij boosheid, angst, verdriet, faalangst of overprikkeling;
  • Via Kruiswerk 15% korting op het uurtarief.

Coaches met eigen expertise 

Kruiswerk werkt samen met Kindercoaches Gelderland, een initiatief van kindercoaches uit Gelderland. Iedere kindercoach heeft haar eigen expertise en op deze manier bundelen ze hun krachten. De coaches organiseren workshops en thema-avonden, maar ondersteunen ook bij het opvoeden van kinderen als het even moeilijk is. 

Weer lekker in z’n vel 

Een kindercoach zorgt ervoor dat je kind weer lekker in zijn of haar vel zit. Ze kan helpen bij uiteenlopende situaties, zoals leren omgaan met boosheid en angst, verdriet bij scheiding en/of overlijden, faalangst, overprikkeling, stress en beelddenken. 

Ledenvoordeel

Ben je al lid van Kruiswerk? Dan ontvang je 15% korting per uur bij Kindercoaches Gelderland. De coaches die hierbij zijn aangesloten, hanteren een eigen tarief en variëren tussen de € 60,- en € 65,- per uur. 

Wil je meer informatie over een van de kindercoaches en hun expertises, of een kindercoach aanvragen? Neem dan contact met ons op.