cursus borstvoeding

Online iPad cursus

0 beoordelingen

Een online cursus voor de beginnende iPadgebruiker. U leert de basisvaardigheden van het verbinding maken met internet, tot e-mailen, beeldbellen en foto's en video's maken.

Aan de slag met de iPad

Een iPad, dat is handig! U kunt er van alles mee, maar wat dan en hoe? Deze cursus leert u de basisvaardigheden en bevat afbeeldingen en video’s ter illustratie. Stap voor stap volgt u de handelingen en voor u het weet surft u op het internet, verstuurt u een e-mail, kunt u beeldbellen met uw zus of (klein)kind, legt u iets vast op de gevoelige plaat en heeft u uw favoriete boek, muziek of film gedownload. Doorloop de hoofdstukken op uw eigen tempo en maak kennis met uw iPad.

Voordelen van online leren

Kruiswerk vindt het belangrijk dat u zichzelf blijft uitdagen en ontwikkelen. Dat doet u heel eenvoudig met de online cursussen van ons eigen cursusbureau thuis&gezond. Hier kunt u vanaf uw computer of tablet verschillende korte cursussen volgen in de categorieën gezin, gemak en gezondheid. Het zijn leuke en vooral leerzame cursussen vol illustraties, animaties, video’s en spraakmemo’s. 

  •  Altijd en overal
  • Op uw eigen tempo
  • Afwisselend met animatie, video en audio