Wat kan het Kruiswerk voor senioren, mantelzorgers en de kwetsbare doelgroepen concreet betekenen?

Kruiswerk Hulplijn

0 beoordelingen

Kruiswerk is er voor iedereen, zeker nu. Wellicht redt u zichzelf prima of heeft u mensen om u heen die kunnen helpen. Maar het kan ook zijn dat dit niet het geval is en dat u wel wat hulp kunt gebruiken. Stel dan uw hulpvraag aan ons! Kruiswerk helpt iedereen (leden en niet-leden) met het vinden van praktische hulp bij u in de buurt, via lokale initiatieven of door een van onze dienstverleners.

Kruiswerk hulplijn, eerste hulp voor uw vragen

Heeft u een vraag waarop u een antwoord zoekt? Extra hulp, een luisterend oor of advies nodig? Dan kunt u contact opnemen met de Kruiswerk Hulplijn, deze is bereikbaar via 0314 - 357 430 op maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.

De Kruiswerk Hulplijn helpt iedereen met praktische oplossingen. Zodat we veilig thuis kunnen blijven. U kunt gerust bellen of mailen met vragen over:
- Persoonlijke hulp in en om uw huis;
- Gezondheid, medicijnen en hulpmiddelen;
- Boodschappen en maaltijden;
- Aanspraak en gezelligheid en
- Bewegen en ontspannen.

Ook kunt u vragen stellen voor een ander op www.kruiswerkhelpt.nl of stuur een e-mail naar info@kruiswerk.nl.

Kruiswerk Helpt

op internet en Facebook zien we tal van mooie initiatieven voorbijkomen. Kruiswerk brengt deze in beeld op www.kruiswerkhelpt.nl. U kunt zich op de website, of via de Kruiswerk Hulplijn, aanbieden indien u graag in uw buurt wilt helpen.