Haarstukken-aanmeten-aan-huis

Haarwerken aanmeten aan huis

0 beoordelingen

Kruiswerk biedt een persoonlijke haarwerkservice aan huis voor pruiken, haarprothesen en haarstukken. 

Voordelen haarwerk aan huis

De haarwerkspecialisten via Kruiswerk leveren maatwerk aan huis op het gebied van haarwerken zoals pruiken, haarprothesen en haarstukken. Het aanmeten van een haarwerk is een zeer persoonlijke aangelegenheid. Daarom geven wij de garantie dat het aanmeten van een haarwerk in alle privacy zal plaatsvinden. Een ander voordeel is dat de haarwerksters het haarwerk ter plekke passend maken op uw hoofd. Als uw haar uitvalt of dreigt uit te vallen wegens ziekte of de behandeling daarvan, kunt u het haarwerk dus direct in gebruik nemen. 

Werkwijze haarwerk aanmeten

1. Bij het aanvragen van een haarwerk zult u eerst telefonisch contact hebben met een haarwerkster om kennis te maken.

2. Vervolgens bespreekt u uw wensen en verwachtingen en maakt u een afspraak. Als u na dit gesprek nog behoefte heeft aan een persoonlijke ontmoeting, kunt u ook eerst nog een afspraak maken voor een vrijblijvend intakegesprek bij u thuis. 

3. Bij het bezoek nemen de haarwerksters pruiken en haarstukken mee met verschillende modellen, kleuren en structuren die u kunt passen. Als u een haarwerk naar uw wens heeft gevonden, wordt deze direct voor u op maat gemaakt.

4. Tot slot krijgt u een uitgebreide uitleg over hoe u het beste met uw pruik en/of haarstuk om kunt gaan.   

Vergoeding pruik of haarstuk

Kruiswerk werkt samen met Pruikenthuiszorg Nederland, de erkende zorgverlener in haarstukken, pruiken en haarprothesen. Pruikenthuiszorg beschikt over het kwaliteitskeurmerk van de Sectie Haarwerk Koninklijke ANKO en is door alle Nederlandse zorgverzekeraars gecontracteerd. Dat betekent dat u op indicatie van de huisarts of specialist in aanmerking kunt komen voor een vergoeding van het haarwerk. De basisvergoeding voor een pruik bedraagt € 431,-. Bij een aanvullende verzekering kan dit bedrag hoger zijn. Afhankelijk van uw indicatie en verzekeringspakket wordt uw haarstuk volledig of gedeeltelijk vergoed. Aan de hand van uw verzekeringsnummer kunnen de haarwerksters direct nakijken of en voor welke vergoeding u in aanmerking komt. Zij brengen de eventuele vergoeding in mindering op het te betalen bedrag en dienen de declaratie rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar in.

Ledenvoordeel

Leden van Kruiswerk Achterhoek en Liemers ontvangen een gratis verzorgingspakket t.w.v. € 37,50. Daarnaast krijgt u bij aanschaf van een haarwerk zoals een pruik of haarstuk 10% korting op de eigen bijdrage.