Gezondheidschecks

Gezondheidschecks

0 beoordelingen

Kruiswerk Achterhoek en Liemers zet zich graag in voor een gezonde en vitale regio. Om die reden organiseren wij regelmatig gezondheidschecks. Op deze dagen is er altijd vrije inloop en is het niet nodig om u van te voren aan te melden. Kruiswerk voert het hele jaar persoonlijke gezondheidschecks uit t.w.v. € 19,50. Leden kunnen altijd gratis deelnemen.

Inhoud persoonlijke gezondheidscheck

De gezondheidschecks van Kruiswerk worden uitgevoerd door erkende beweeg- en gezondheidsexperts. De checks duren ongeveer 15 minuten en worden in vier stappen uitgevoerd.

  1. Eerst vult u een formulier in met enkele persoonlijke gegevens en leefgewoontes, zoals uw leeftijd en eet- en slaappatroon.
  2. Daarna worden uw lengte en gewicht gemeten en uw BMI en vetpercentage bepaald.
  3. Vervolgens meten wij uw bloeddruk en knijpkracht.
  4. Tot slot ontvangt u aan de hand van de resultaten een passend leefstijladvies op het gebied van voeding en beweging. Bij interesse kunnen de beweegexperts u voorzien van informatie over sportverenigingen in de buurt en hun (senioren)aanbod.

Gratis gezondheidscheck t.w.v. € 19,50

Als u lid bent van Kruiswerk Achterhoek en Liemers is een gezondheidscheck gratis (niet-leden: € 19,50). Indien u geen lid bent en een check wilt laten uitvoeren, kunt u zich ter plekke aanmelden bij een van onze medewerkers. De gezondheidscheck is dan alsnog kosteloos.