Dierenverzorging aan huis

Dierenverzorging aan huis

0 beoordelingen

Via Kruiswerk laat u voordelig uw huisdier(en) verzorgen bij u thuis als u dit tijdelijk niet zelf kunt.

Taken dierverzorging

De dierverzorger van Kruiswerk kan tijdelijk de verzorging van uw dieren overnemen als u bijvoorbeeld een weekend weg of op vakantie bent, in het ziekenhuis ligt of zwanger bent en de verzorging even te zwaar voor u is. Uw dieren worden bij u thuis verzorgd en vertroeteld, zodat ze in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven. Naast voeren, worden ook de verblijven schoongemaakt en aandacht besteedt aan uw dier(en). 

Soorten dieren

De dierenservice is geschikt voor alle diersoorten. Van honden, katten en knaagdieren, tot paarden en pony’s, geiten, schapen en pluimvee. Er wordt altijd uitgegaan van een bezoek van een half uur, dus u betaalt geen meerprijs als u meerdere dieren heeft.     

Tarieven dierenoppas aan huis

Bij oppas en verzorging wordt uitgegaan van een half uur per bezoek, ongeacht de diersoort. Wenst u een langer bezoek of is dit noodzakelijk in verband met de hoeveelheid dieren, kan dit per half uur worden verlengd. Per half uur betaalt u € 11,-, exclusief eventuele reiskosten. Buiten een straal van 5 kilometer vanaf 7031 GW Wehl wordt een kilometervergoeding van € 0,30 per kilometer berekend. 

Ledenvoordeel

  • 25% korting op de eerste factuur (excl. reiskosten)
  • 5% korting op alle vervolgreserveringen (excl. reiskosten)
  • Dierenverzorging aanvragen

    De dierenservice is werkzaam in de gemeente Bronckhorst, Doesburg, Doetinchem, Montferland en Oude IJsselstreek. In overleg zijn bezoeken buiten deze gemeenten ook mogelijk. Bent u op zoek naar tijdelijke oppas en verzorging van uw huisdier(en)? Vul uw gegevens in op het formulier om dierenverzorging aan huis aan te vragen