Telefonische Voorleesbrigade

De Telefonische Voorleesbrigade

0 beoordelingen

Wilt u ook even lekker een kwartiertje wegkruipen in een mooi verhaal dat u voorgelezen wordt? Samen verdwijnt u even helemaal uit het nu en de zorg van alledag met de Telefonische Voorleesbrigade.

Hoe werkt de Telefonische Voorleesbrigade?

Een vrijwilliger van Lang Leve Kunst en Noaberschap belt u op en samen spreekt u af wat een geschikt voorleesmoment is. Samen kiest u hierbij een verhaal uit. Dit verhaal wordt zes keer, op een moment naar keuze, een kwartiertje voorgelezen door de vrijwilliger via de telefoon.

Liever eerst proberen?
Wilt u liever de Telefonische Voorleesbrigade een keer uitproberen? Dat kan ook! De Telefonische Voorleesbrigade bestaat compleet uit vrijwilligers. Er zijn dus geen kosten aan verbonden.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor de Telefonische Voorleesbrigade per e-mail of via de telefoon. 

U kunt mailen naar info@gruitpoort.nl onder vermelding van uw naam, telefoonnummer en woonplaats. Of bellen naar de Gruitpoort via 0314 - 340 943, bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdag van 10:00 tot 13:00 uur.
Ook kunt u zich aanmelden door te bellen met Kruiswerk. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0314 - 357 430 op maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 13:00 uur.

De Telefonische Voorleesbrigade is een project van Lang Leve Kunst en Noaberschap en de Gruitpoort en is ontwikkeld in samenspraak met Kruiswerk Achterhoek en Liemers.