Telefonische Voorleesbrigade

De Telefonische Voorleesbrigade

0 beoordelingen

Wilt u ook even lekker een kwartiertje wegkruipen in een mooi verhaal dat u voorgelezen wordt? Samen verdwijnt u even helemaal uit het nu en de zorg van alledag met de Telefonische Voorleesbrigade.

Hoe werkt de Telefonische Voorleesbrigade?

Een vrijwilliger van Lang Leve Kunst belt u op en samen spreekt u af wat een geschikt voorleesmoment is. Samen kiest u hierbij een verhaal uit. Dit verhaal wordt zes keer, op een moment naar keuze, een kwartiertje voorgelezen door de vrijwilliger via de telefoon.

Liever eerst proberen?
Wilt u liever de Telefonische Voorleesbrigade een keer uitproberen? Dat kan ook! De Telefonische Voorleesbrigade bestaat compleet uit vrijwilligers. Er zijn dus geen kosten aan verbonden.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor de Telefonische Voorleesbrigade per e-mail of via de telefoon. 

U kunt mailen naar info@gruitpoort.nl onder vermelding van uw naam, telefoonnummer en woonplaats. Of bellen naar de Gruitpoort via 0314 - 340 943, bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur.
Ook kunt u zich aanmelden door te bellen met Kruiswerk. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0314 - 357 430 op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur.

De Telefonische Voorleesbrigade is een project van Lang Leve Kunst en de Gruitpoort en is ontwikkeld in samenspraak met Kruiswerk Achterhoek en Liemers.